Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Inside Out: Έρχεται spinoff σειρά της δημοφιλούς animation ταινίας

    Ο Pete Docter, Διευθυντής Δημιουργικού της Pixar Animation Studios, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη νέα σειρά spin-off του “Inside Out” που θα προβληθεί στο Disney+ το 2025.

    Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Docter αναφέρθηκε στο περιεχόμενο και το πλαίσιο της σειράς. “Έχουμε ολοκληρώσει την παραγωγή. Θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη άνοιξη. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία,” είπε στο Entertainment Weekly. “Στην πρώτη ταινία, θυμάστε που πηγαίνουμε στο Dream Production για να δούμε πώς δημιουργούνται τα όνειρα της Riley; Αυτό εξηγεί εν μέρει γιατί είναι τόσο περίεργα.”

    Inside Out: Έρχεται spinoff σειρά της δημοφιλούς animation ταινίας

    Ο Docter συνέχισε, “Έχουμε συνεχίσει την εξερεύνηση της δύναμης των ονείρων και πώς αυτά μας επηρεάζουν στην καθημερινή μας ζωή. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον.”

    Η νέα σειρά spin-off έρχεται μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας “Inside Out 2” που έσπασε πολλά ρεκόρ παγκοσμίως, με έσοδα 154,2 εκατομμυρίων δολαρίων, το “Inside Out 2” κατέχει τη δεύτερη μεγαλύτερη εγχώρια πρεμιέρα για ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών και τη δεύτερη μεγαλύτερη για την Pixar. Επίσης, κατέχει το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη πρεμιέρα ταινίας κινουμένων σχεδίων παγκοσμίως, με έσοδα 295 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Inside Out: Έρχεται spinoff σειρά της δημοφιλούς animation ταινίας

    Η Amy Poehler επέστρεψε για να δώσει τη φωνή της στη Joy για το “Inside Out 2”. Η ταινία, σκηνοθετημένη από τον Kelsey Mann με σενάριο των Meg LeFauve και Dave Holstein, ακολουθεί την Riley (με φωνή της Kensington Tallman) και τα συναισθήματα που εκτυλίσσονται στο μυαλό της. Στους ρόλους τους επέστρεψαν επίσης οι Phyllis Smith, Lewis Black, Diane Lane, και Kyle MacLachlan. Στο καστ προστέθηκαν οι Maya Hawke, Kensington Tallman, Tony Hale, Liza Lapira, Ayo Edebiri, Lilimar, Grace Lu, Sumayyah Nuriddin-Green, Adèle Exarchopoulos, και Paul Walter Hauser.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ