Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Inside Out της Pixar | Νέο Trailer

    Inside Out της Pixar

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#686868″ arrow=”yes” align=”left”]Inside Out:Παιδάκια στην ηλικία αλλά και στην ψυχή ετοιμαστείτε.[/quote]

    H επόμενη ταινία της Pixar μετά από ένα χρόνο χωρίς ταινία της, είναι πλέον εδώ. Συγκεκριμένα το πολυαναμενόμενο Inside Out, θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ τον Ιούνιο, ενώ στην Ελλάδα θα έρθει με καθυστέρηση την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη.

    Το Inside Out στηρίζεται στην υπόθεση ότι μέσα στο μυαλό του καθενός μας έχουμε τα πέντε βασικά συναισθήματα τα οποία ελέγχουν το μυαλό μας. Έτσι ο φόβος, η χαρά, ή λύπη, η απέχθεια και ο θυμός θα είναι οι οι πρωταγωνιστές της ταινίας, βρισκόμενοι στο μυαλό ενός μικρού κοριτσιού που μόλις άρχισε το σχολείο. Τα συναισθήματα αυτά θα κάνουν κάποιο λάθος όμως, κάτι που θα έχει συνέπειες στην συμπεριφορά του κοριτσιού, και ένα ταξίδι θα ακολουθήσει στο εσωτερικό του μυαλού, με τα συναισθήματα να προσπαθούν να φτιάξουν την κατάσταση, ενώ γνωρίζονται με την μνήμη και άλλες λειτουργίες του εγκεφάλου μας.

    [ad id=”6783″]

    Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Pete Docter (Monsters Inc) και οι Amy Poehler, Bill Hader, Lewis Black και Mindy Kaling είναι κάποιοι απο τους ηθοποιούς που δανείζουν τις φωνές τους στους ήρωες.

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ