Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Instagram: Γιατί γίνονται ιδιωτικοί οι λογαριασμοί χρηστών κάτω των 16 ετών

    Πιο συγκεκριμένα, οι ανήλικοι οι οποίοι συνδέονται για πρώτη φορά στο Instagram θα προεπιλεγούν αυτόματα έναν «ιδιωτικό» λογαριασμό, καθώς η εταιρεία στοχεύει στη δημιουργία μιας πιο «ασφαλούς και ιδιωτικής» πλατφόρμας.

    Σύμφωνα με τα τεστ που έγιναν, μόνο ένας στους πέντε επέλεξαν δημόσιο λογαριασμό, ενώ η ιδιωτική ρύθμιση ήταν προεπιλεγμένη.

    Αυτή η αναβάθμιση, όσον αφορά τους υπάρχοντες λογαριασμούς από κατόχους που είναι 16 ετών, θα σταλεί ως ειδοποίηση «επισημαίνοντας τα οφέλη» της μετάβασης του λογαριασμού τους από δημόσιο σε ιδιωτικό.

    Επιπλέον, νέες δοκιμές της πλατφόρμας αποκάλυψαν ότι 8 στους 10 νέους αποδέχτηκαν τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για ιδιωτικό λογαριασμό. Το Instagram υποστηρίζει ότι οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις του αφορούσαν τη «Σωστή ισορροπία της ασφάλειας».

    «Παλιά, ζητούσαμε από τους νέους να επιλέξουν από μόνοι τους ανάμεσα σε δημόσιο λογαριασμό ή ιδιωτικό όταν εγγραφούν στο Instagram» ανέφερε χαρακτηριστικά η εταιρεία.

    «Μια ακόμα αλλαγή της εταιρείας ήταν ότι για να αποτρέψουμε τους λογαριασμούς που εμφανίζουν «ύποπτη συμπεριφορά», έχουμε αποκλείσει την δυνατότητα να στέλνουν μηνύματα ή να ακολουθούν παιδικούς λογαριασμούς».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ