Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου στην παρουσίαση καρναβαλιού, το βράδυ της Κυριακής 17 Μαρτίου 2024. Η παρουσιάστρια απάντησε για μια ενδεχόμενη επιστροφή στην τηλεόραση αλλά και στις δηλώσεις που έκανε το Σαββατοκύριακο για εκείνη η Σίσσυ Χρηστίδου.


Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση και να είμαι ο εαυτός μου

«Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση, είναι η δουλειά μου και κάτι που αγαπώ πολύ. Δεν αγχώνομαι, θέλω όλα να γίνουν στον χρόνο τους. Όταν επιστρέψω με το καλό στην τηλεόραση, θέλω να είμαι ο εαυτός μου και μέσα στα πράγματα. Θέλω να συμμετέχω περισσότερο σε όλα τα πόστα» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δεν θεωρώ ότι εμφανίστηκα ξαφνικά

«Σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι ξαφνικά εμφανίστηκα. Δεν το αισθάνομαι έτσι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι παρουσιάστηκα ξαφνικά είναι δικό τους πρόβλημα. Δεν είμαι παραπονιάρα, δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό ο Πάνος Κατσαρίδης. Αν το είπε αυτό θα είχε τους λόγους του, σίγουρα δεν είμαι παραπονιάρα. Αν κάτι με αδίκησε, δεν θα πω “Αχ τι ωραία που είναι όλα”. Αν για αυτό με είπε παραπονιάρα, χαλάλι του. Έχω μάθει να λέω αλήθειες» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου. και του Πάνου Κατσαρίδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)


Σίσσυ Χρηστίδου: Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα δανειστώ το παράδειγμα που δίνεις γιατί εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει γιατί ξεκινάς σιγά – σιγά από τη δουλειά. Ήμουν στο ρεπορτάζ, στο πεζοδρόμιο, έκανα ότι ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται το σιγά σιγά. Όταν, όμως, εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε ώπα κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις; Αυτό αισθάνομαι».


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: