Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ιωάννα Μαλέσκου: «Λιώνει» το Instagram με τη νέα της ανάρτηση – «Η ζωή είναι μικρή»

    Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, στο οποίο μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμές από την καθημερινότητά της. Στο πιο πρόσφατο post της, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικά τρυφερά στιγμιότυπα με την κόρη της.

    Σε αυτά βλέπουμε την Ιωάννα Μαλέσκου να την κρατάει στα χέρια της, με την ευτυχία που νιώθει να αποτυπώνεται στο πρόσωπό της.

    «Η ζωή είναι μικρή. Και οι μικρές στιγμές, την κάνουν «μεγάλη». Κι επειδή όλα αλλάζουν σε μια στιγμή… χαρείτε την», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

    Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμα-δες» η Ιωάννα Μαλέσκου είχε εξομολογηθεί για την γέννηση της κόρης της: «Οι στιγμές του τοκετού ήταν έντονες. Η μικρή δεν ήθελε να βγει, είχε ξεπεράσει και τις μέρες που μας είχαν δώσει. Πήγαμε αναγκαστικά με πρόκληση.

    Δεν ήθελα καισαρική, ήθελα όταν αποφασίσει εκείνη να βγει και να το ζήσω. Όταν την πήρα αγκαλιά είπαμε “εδώ είμαστε”, δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο! Κλαίω, συγκινούμαι, χαίρομαι και όταν ήρθε στην αγκαλιά μου ένιωσα ότι ξαναγεννήθηκα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ