Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ιωάννα Μάνδρου: «Εκτιμώ την Άννα Κανδύλη και δεν έχω καμία ανάμειξη στην αποχώρησή της από το Mega»

    Η Ιωάννα Μάνδρου φιλοξενήθηκε από την Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Buongiorno στο Mega και μίλησε για την απόφασή της, να αλλάξει επαγγελματικό περιβάλλον. Αναφέρθηκε και στην Άννα Κανδύλη που απολύθηκε.

    Η Ιωάννα Μάνδρου ανέλαβε τα ηνία στο δικαστικό ρεπορτάζ του Mega, με την Άννα Κανδύλη να αποτελεί παρελθόν από το κανάλι. Η έμπειρη δημοσιογράφος ρωτήθηκε από την Φαίη Σκορδά για αυτή την εξέλιξη και τόνισε πως η ίδια δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην αποχώρηση της συναδέλφου της. «Εκτιμώ την Άννα Κανδύλη και θα είχαμε μια άψογη συνεργασία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    «Δεν είχα εμπλοκή στην απόφασή της. Της εύχομαι τα καλύτερα και νομίζω ότι αν έμενε θα είχαμε μια άριστη συνεργασία όπως έχω τα 40 χρόνια στη δημοσιογραφία. Η προσωπική απόφαση ενός συναδέλφου είναι σεβαστή όπως είναι και η αποδοχή της απόφασης από την εταιρεία. Εγώ προσωπικά αισθάνθηκα πολύ δυσάρεστα» ανέφερε η Ιωάννα Μάνδρου και συνέχισε:

    «Δύσκολη η θέση μου διότι στεναχωρέθηκα και αισθάνθηκα δυσάρεστα, όχι γιατί είχα κάποια ανάμιξη σε αυτό. Ανθρώπινα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μίλησα μαζί της γιατί χτες ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου με το Μega. Με κανέναν συνάδελφο δεν μίλησα πριν ανακοινωθεί από την εταιρεία. Βεβαίως και θα μιλήσω πριν βγω από το στούντιο» ανέφερε.

    Στο Βήμα, η Ιωάννα Μάνδρου αναλαμβάνει να καλύπτει με ρεπορτάζ, άρθρα και συνεντεύξεις τα θέματα δικαιοσύνης και θεσμών ενώ στο Mega θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει τις σημαντικές ειδήσεις από το χώρο του δικαστικού ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού.

    Η Άννα Κανδύλη υπέβαλε την παραίτησή της το μεσημέρι της Τρίτης (24.09.2024) στον διευθυντή ειδήσεων του Mega, Σταμάτη Μαλέλη. Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε η ίδια γνωστή την απόφασή της να αποχωρήσει από το κανάλι της Συγγρού μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

    «Μετά από 4 πολύ όμορφα χρόνια στο Mega σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Μεγάλου καναλιού για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη ημέρα που πήγα στο σταθμό, όταν το Νέο mega έκανε τα πρώτα του βήματα.

    Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Όμως, έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή όλων μας που καλούμαστε να ακολουθήσουμε το δύσκολο δρόμο. Πάμε γι’ αλλά λοιπόν… Άλλωστε κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή…», έγραψε.

    Ιωάννα Μάνδρου: «Εκτιμώ την Άννα Κανδύλη και δεν έχω καμία ανάμειξη στην αποχώρησή της από το Mega»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ