Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
More

    Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ακόμα και ένα μπάνιο στη θάλασσα το βιώνω με στρες

    “∆εν θα µπορέσω ποτέ να περιγράψω µε λέξεις το σοκ που έχει υποστεί το σώµα µου” δηλώνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

    Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μιλώντας στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, όπου και εστίασε σε όσα βιώνει μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα.

    “Κάθε καλοκαίρι κάνω και ένα βήµα παραπέρα, αλλά δυστυχώς ακόµα και ένα µπάνιο στη θάλασσα το βιώνω µε πολύ στρες. Έχω ένα σώµα γεµάτο ουλές και σηµάδια και µε µια φοβερή ευαισθησία στον ήλιο και πρέπει να προστατεύοµαι συνεχώς.

    ∆εν θα µπορέσω ποτέ να περιγράψω µε λέξεις το σοκ που έχει υποστεί το σώµα µου και πόσο πολύ έχει παλέψει για να επιβιώσει” τόνισε, αρχικά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

    “Πάντα το φρόντιζα και µε ενδιέφερε να έχω µια όµορφη και περιποιηµένη εµφάνιση. ∆εν είχα ποτέ τατουάζ ή σηµάδια. Μετά την επίθεση, έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα. Αν µε πειράζει; Ναι, µε πειράζει. Βιώνω ακόµα δύσκολες στιγµές.

    Όµως, δεν εγκαταλείπω τον αγώνα µου! Κάθε σηµάδι που βλέπω πάνω µου σκέφτοµαι
    πως είναι η απόδειξη ότι κατάφερα να νικήσω τον θάνατο, και αυτό είναι ένα πολύ µικρό τίµηµα”.

    Όσο, δε, για τα βλέµµατα που πέφτουν πάνω της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δίνει τη δική της απάντηση. “Ξέρω πως µπορεί να µε αναγνωρίζουν, λόγω της περίεργης εµφάνισης.

    Συχνά όλη αυτή η κατάσταση καταλήγει υποσυνείδητα σε στρες και νεύρα.

    Μαθαίνω σιγά σιγά να τα αντιµετωπίζω και να τα διαχειρίζοµαι, γιατί η άλλη επιλογή είναι να αποµονωθώ στο σπίτι. ∆εν θα ενοχληθώ ποτέ από βλέµµατα ή συµπεριφορές που ξέρω πως συµβαίνουν από θαυµασµό, αγάπη”.

    Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ακόμα και ένα μπάνιο στη θάλασσα το βιώνω με στρες

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    Το Νο1 Ραδιόφωνο του Νομού Κοζάνης

    Άκου Δυνατά τις επιτυχίες του σήμερα στον Μελωδία 102.4.

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Enjoy exclusive access to all of our content

    Get an online subscription and you can unlock any article you come across.