Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ιωάννα Παππά: «Μας ταρακούνησε, πιστεύω κάθε ζευγάρι περνάει αυτή την κρίση»

    Η Ιωάννα Παππά ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε τον χαμό της μητέρας της αλλά και για την κρίση που πέρασε με τον σύζυγό της μετά τον ερχομό του παιδιού.

    pappa

    «Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πολύ μεταβατική φάση με το παιδί. Εκεί άλλαξα κι εγώ, πάτησα περισσότερο στα πόδια μου. Αποκτάς παραπάνω ευθύνες και φοβίες, οπότε όλα αυτά σε γειώνουν. Μας ταρακούνησε ως ζευγάρι, κάθε ζευγάρι περνάει αυτή την κρίση. Ακόμη κι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι πριν μπορεί να διαφωνήσει σε βασικά πράγματα. Πρέπει να μπει ως προτεραιότητα η ζωή του παιδιού μέσα στο σπίτι και κάποιος από τους δύο μπορεί να μη θέλει να αλλάξει τους ρυθμούς του.

    pappa1

    Εγώ έχω καταστραφεί, δε μπορώ να δω τίποτα που να έχει να κάνει με παιδιά. Το τι κλάμα ρίχνω με τις ειδήσεις δε λέγεται… είναι πάντα θλιβερό να βλέπεις απώλειες ανθρώπων αλλά όταν υπάρχουν εικόνες με παιδιά, δεν είναι διαχειρίσιμο.

    pappa2

    Το μεγαλύτερο χτύπημα είναι ότι είναι πολύ μικρό το παιδί και δεν πρόλαβε να το δει. Αυτό αμέσως σε φέρνει πολύ κοντά στο γεγονός. Με το πέρασμα του χρόνου αλλάζει η ποιότητα των συναισθημάτων αλλά η απώλεια είναι απώλεια. Τουλάχιστον, είναι μία φυσιολογική ροή της ζωής.»

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ