Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη υποδέχτηκαν την Ιωάννα Κρομμύδα μετά από μήνες απουσίας

    Με χαμόγελα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, υποδέχτηκαν μια από τις πιο στενές συνεργάτιδές τους, που απουσίαζε για μήνες.

    Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη καλωσόρισαν το πρωί της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου του 2024 μία από τις πιο στενές τους συνεργάτιδες. Ο λόγος για την Ιωάννα Κρομμύδα που επέστρεψε μετά από τέσσερις μήνες, καθώς είχε ένα σοβαρό ατύχημα που την καθήλωσε στο κρεβάτι.

    «Από πέρσι είχαμε απώλειες. Μία από αυτές ήταν και η Ιωάννα Κρομμύδα. Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα μετά από 4 μήνες. Από το πουθενά ένα ατύχημα που την καθήλωσε στο κρεβάτι. Η ίδια πέρασε έναν Γολγοθά αλλά κι εμείς στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ», σημείωσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, μη μπορώντας να κρύψει την χαρά του που η δημοσιογράφος είναι και πάλι κοντά τους.

    Η δημοσιογράφος που έμεινε δύο μήνες στο νοσοκομείο, ευχαρίστησε τους γιατρούς της, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να συμπληρώνει: «Της λέγαμε της Ιωάννας “κάτσε λίγο ξεκουράσου, μην έχεις τόσο πολύ άγχος”.

    Η Ιωάννα δουλεύει πάρα πολύ και κοιμόταν 4 ώρες την ημέρα γιατί έχει και τα δύο παιδιά και απορούσαμε πώς γίνεται ένας άνθρωπος να τα καταφέρνει με 4 ώρες ύπνο την ημέρα!». «Όταν είσαι μάνα έχεις υπερδυνάμεις, δεν ξέρω κάτι συμβαίνει», σημείωσε με τη σειρά της η Ανθή Βούλγαρη.

    Η Ιωάννα Κρομμύδα είναι έμπειρη δημοσιογράφος και σύζυγος του επίσης δημοσιογράφου Αντώνη Αντζολέτου, που εργάζεται στον ΣΚΑΪ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ