Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ιουλία Καλλιμάνη: Συγκινεί μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά – «Μου είπε πολλά, που θα τα κρατήσω ως φυλαχτό»

    Η Ιουλία Καλλιμάνη παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη με την τραγουδίστρια να μιλάει μεταξύ άλλων με πολύ τρυφερά λόγια για την γνωριμία και τη συνεργασία της με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά.

    Ιουλία Καλλιμάνη για τον Βασίλη Καρρά

    Γνώρισες και συνεργάστηκες με τον τεράστιο Βασίλη Καρρά;

    Είχα την τύχη και την ευλογία να τον γνωρίσω, να μου δώσει τραγούδι και να περάσω και κάποιες στιγμές μαζί του. Μου είπε πάρα πολλά πράγματα, πολλές ιστορίες. Θα ήθελα, όμως, όπως λες, να τα κρατήσω ως φυλαχτό. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ και πάντα θα τον μνημονεύω.

    Ανατρέχοντας κανείς στον λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Instagram αντιλαμβάνεται την αδυναμία, που είχε για τον Βασίλη Καρρά.

    «Βασίλη μου καλέ μου άνθρωπε ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΘΕΟ, που σε έφερε στη ζωή μου. Όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας είναι δοκιμασίες... Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Σ’ αγαπάμε πολύ», είχε γράψει η Ιουλία Καλλιμάνη σε ανάρτησή της τον Ιούλιο του 2023.

    Στις 24 Δεκεμβρίου, την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς η Ιουλία Καλλιμάνη τον αποχαιρέτησε γράφοντας: «Πάλεψες γενναία με το θεριό…. Ο ΘΕΟΣ να Αναπαύσει την ψυχούλα σου! Ήσουν ένας υπέροχος Άνθρωπος… Ευλογία που σε γνώρισα… Κουράγιο στην οικογένεια! Καλό ταξίδι Βασίλη μας. ΤΩΡΑ ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ