Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    ΗΠΑ: Εξοργισμένη πελάτισσα εισέβαλε με το αυτοκίνητό της σε εστιατόριο γιατί δεν έβαλαν μπισκότα

    Έξαλλη έγινε μία γυναίκα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ όταν συνειδητοποίησε ότι έγινε λάθος με την παραγγελία της και γι’ αυτό αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

    Η Belinda Miller εξοργίστηκε επειδή δεν είχαν συμπεριλάβει τα μπισκότα που ζήτησε. Αφού έκανε τα παράπονά της στο προσωπικό, εισέβαλε με το όχημά της στο κατάστημα και μάλιστα, δεν σταμάτησε στην είσοδο.

    Συνέχισε να κινεί το αυτοκίνητο και σταμάτησε μόνο όταν τα συντρίμμια του κτηρίου της έκλεισαν τον δρόμο. Στη συνέχεια έφυγε, πριν φτάσει η αστυνομία. Ευτυχώς, οι υπάλληλοι είχαν Άγιο και δεν τραυματίστηκε κανένας τους.

    Συνελήφθη και ορίστηκε εγγύηση

    Σε βάρος της Belinda εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και μετά από έρευνα εντοπίστηκε στο σπίτι της, όπου και συνελήφθη, ενώ στην είσοδο υπήρχε και το όχημά της.

    Της ασκήθηκε δίωξη για επίθεση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ορίστηκε εγγύηση στα 4.000 δολάρια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν πληρώθηκε ή παραμένει υπό κράτηση.

    Ο μάνατζερ της επιχείρησης ανέφερε ότι η 50χρονη είχε απειλήσει για τις προθέσεις της και ότι είπε σε κάποιον πελάτη που περίμενε στην ουρά να βιαστεί και να τελειώνει με την παραγγελία του «γιατί θα επέστρεφε».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ