Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
More

    ΗΠΑ: Τρελό κυνηγητό από αστυνομικούς στους δρόμους της Καλιφόρνιας για να «τσακώσουν» ένα γουρουνάκι

    Ένα γουρουνάκι επανενώθηκε με τον ιδιοκτήτη του αφού βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους της Καλιφόρνιας και αφότου… ταλαιπώρησε τους αστυνομικούς που κλήθηκαν να το «συλλάβουν». Ο λόγος της ταλαιπωρίας ήταν ότι το γουρουνάκι έτρεχε με απίστευτη ταχύτητα στους δρόμους, κάνοντας την καταδίωξη δύσκολη υπόθεση.

    Όλα ξεκίνησαν όταν το Αστυνομικό Τμήμα της Σεβαστούπολης έλαβε αλλεπάλληλες κλήσεις το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (13/06) για ένα μικρό γουρούνι που περιφερόταν στους δρόμους.

    Το άγριο κυνηγητό

    Υλικό από κάμερα σώματος που έδωσε στη δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα της Σεβαστούπολης στην Καλιφόρνια δείχνει το γουρουνάκι «Pickles» να οδηγεί τους αστυνομικούς σε ένα άγριο κυνηγητό στους δρόμους της πόλης.

    Αν και ο Pickles διέφυγε για λίγη ώρα τη σύλληψη, κάτοικοι που παρακολουθούσαν τη μάχη βοήθησαν να στριμώξουν τον «δραπέτη» σε μια αυλή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να… τεθεί υπό κράτηση.

    Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Pickles χρειάστηκε να καταδιωχθεί μέσα από πολλά οικοδομικά τετράγωνα πριν από την κράτησή του.

    «Πολύ γρήγορος και δυνατός για το μέγεθός του» παραδέχθηκαν οι αστυνομικοί για τον Pickles

    Τελικά, η περιπέτεια έληξε αισίως και ο μικρός, γρήγορος, τετράποδος Pickles επανενώθηκε με τον ιδιοκτήτη του.

    Το πώς και το γιατί ο Pickles κατέληξε να περιφέρεται στους δρόμους δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά οι αρχές τόνισαν ότι ο τετράποδος δράστης «αποδείχθηκε πολύ γρήγορος και δυνατός για ένα ζώο του μεγέθους του».

    Δείτε βίντεο από την καταδίωξη:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ