Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Ισραηλινή είδε στο Facebook τη δολοφονία της γιαγιάς της – Μέλη της Χαμάς έκαναν ζωντανή μετάδοση στο προφίλ του θύματος

    Συγκλονίζει η περιγραφή μιας νεαρής γυναίκας από το Ισραήλ, καθώς είδε στο Facebook τη δολοφονία της γιαγιάς της από μέλη της Χαμάς και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση, που έκαναν οι δράστες από το προφίλ του θύματος.

    Σύμφωνα με τον independent.co.uk, η Mor Bayder είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τη γιαγιά της, αμέσως μετά την εκδήλωση της επίθεσης της Χαμάς και η τελευταία την διαβεβαίωσε πως βρίσκεται σε ασφαλές μέρος.

    Ωστόσο, μετά από λίγη ώρα, συγγενείς είδαν περίεργα βίντεο στο προφίλ του Facebook που διατηρούσε η ηλικιωμένη και κάποια στιγμή διαπίστωσαν ότι γίνονταν ζωντανή μετάδοση με μέλη της Χαμάς να βασανίζουν την γυναίκα.

    «Η θεία μου τηλεφώνησε στη μητέρα μου και της είπε “άνοιξε το Facebook, άνοιξε το Facebook”», είπε χαρακτηριστικά η Bayder, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

    «Η μαμά μου δεν μπορούσε να το ανοίξει καθόλου. Έτρεμε. Το άνοιξα από το τηλέφωνό μου και είδα, το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσατε να φανταστείτε», είπε και πρόσθεσε πως «είδα τη γιαγιά μου στο πάτωμα του σπιτιού της να δολοφονείται σε ένα βίντεο. Ολόκληρο το πάτωμα καλυμμένο με αίμα. Η γιαγιά μου ξαπλωμένη εκεί».

    «Ο τρομοκράτης απλά πήρε το τηλέφωνό της, την βιντεοσκόπησε και το ανέβασε στον ιδιωτικό της τοίχο στο Facebook. Έτσι το μάθαμε», είπε στη συνέχεια και σημείωσε πως «φωνάξαμε με όλη μας την ψυχή. Όλοι εδώ μέσα τα έχασαν. Είναι το πιο φρικτό πράγμα που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε και να περάσει από το μυαλό σας», είπε συντετριμμένη η κοπέλα καθώς οι εικόνες αυτές θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και τη ψυχή της.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ