Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Ήθελα να μείνω στο Survivor για να γνωρίσω τον Τζέιμς Καφετζή

    Τη λύπη του που έφυγε από το Survivor πριν μπει στο παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής εξέφρασε ένας… άλλος Τζέιμς, ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ.

    Ο Σκωτσέζος αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο πριν από μερικές μέρες, αφού οι συμπαίκτες του στην ομάδα των Μαχητών του φετινού Survivor τον έβγαλαν για ακόμη μια φορά στον «τάκο».

    Ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ βρέθηκε καλεσμένος σήμερα (12.02.2024) στην εκπομπή Fay’s Time και μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο και τη λύπη του που αποχώρησε νωρίς.

    «Ήθελα να κάτσω και άλλο γιατί είχα καταλάβει ότι είχα δώσει χαρά στον κόσμο και ήθελα να μείνω και να γίνω και καλύτερος παίκτης. Νομίζω ήταν η ώρα μου να φύγω από το παιχνίδι, δεν ξέρω τον λόγο», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του Survivor.

    Και συνέχισε: «Ήθελα πάρα πολύ να μείνω στο παιχνίδι και στενοχωρήθηκα πολύ που έφυγα και δεν μπόρεσα να γνωρίσω από κοντά τον Τζέιμς Καφετζή. Πιστεύω ότι θα ταιριάζαμε, θα κάναμε πολλή παρέα».

    Όσον αφορά στα μελλοντικά του σχέδια, ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, είπε: «Θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Θα ήθελα να είμαι σε μια εκπομπή.

     

    Μου άρεσε πολύ το Asia Express γιατί είχε ταξίδια. Αν υπήρχε και κάποια άλλη εκπομπή που να μου αρέσει θα το συζήταγα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ