Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    James Bond: No Time To Die – Η επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή και την νέα ημερομηνία στην Ελλάδα για την ταινία

    James Bond: No Time To Die – Η επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή και την νέα ημερομηνία στην Ελλάδα για την ταινία


    ΟJames Bond επιστρέφει ταινία No Time to Die, αλλά μετά το πρώτο πολύ καλό trailer, αλλά θα αργήσει μιας και λόγω της έξαρσης του κοροναϊού αντί για την πρεμιέρα του Απριλίου και η νέα ημερομηνία είναι στις 12 Νοέμβρη για την Ελλάδα.

    H επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή είναι η εξής: “Η MGM, η Universal και οι παραγωγοί του Bond, Michael G Wilson and Barbara Broccoli, ανακοίνωσαν σήμερα πως μετά από προσεκτική εξέταση και διεξοδική αξιολόγηση της κινηματογραφικής αγοράς, η έξοδος της ταινίας No Time To Die θα αναβληθεί μέχρι το Νοέμβριο του 2020.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία στις 12/11/20 και στην Αμερική στις 25/11/20.

    Στην Ελλάδα η ταινία NO TIME TO DIE θα βγει στις 12 Νοεμβρίου 2020.”

    H σύνοψη για την ταινία No Time to Die είναι η εξής: Ο Bond έχει αφήσει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Ωστόσο αυτή είναι βραχύβια, μιας και ο παλιός φίλος του Felix Leiter από την CIA ανακαλεί τη βοήθεια του. Η αποστολή για τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα αποδεικνύεται πολύ πιο πονηρή από ό, τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στο μονοπάτι ενός μυστηριώδους κακοποιού οπλισμένου με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

    H σκηνοθεσία είναι του Cary Fukunaga, θα επιστρέψουν οι Ralph Fiennes (M), Christoph Waltz (Blofeld), Lea Seydoux, Naomie Harris, (Moneypenny), Ben Whishaw (A), Rory Kinear, Jeffrey Wright, ενώ προστέθηκαν στο cast οι Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik, Lashana Lynch, Rami Malek.

    O Hans Zimmer (Inception, Gladiator, Dark Knight) θα επιμεληθεί το score και ερμηνεύτρια για το τραγούδι είναι η 18χρονη Billie Eilish.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ