Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Jim Carrey: Εγκαταλείπει το Twitter και το ανακοίνωσε με ένα cartoon (Vid)

    Ο Jim Carrey αποφάσισε να αποχωρήσει από το Twitter.

    Μετά από 40 χρόνια κινηματογραφικής πορείας, ο Jim Carrey κυκλοφόρησε το πρώτο του cartoon, προκειμένου να ανακοινώσει την αποχώρησή του από το Twitter. Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός μοιράστηκε ένα μικρό απόσπασμα από το πρώτο του cartoon στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter και δήλωσε ότι θα εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

    Στο tweet του, ο Jim Carrey δήλωσε ότι αποχωρεί από το Twitter, αλλά πριν το κάνει ανέβασε μία συγκεκριμένη σκηνή από το cartoon που έχει ετοιμάσει, μαζί με τον φίλο του και σκηνοθέτη Jimmy Hayward (Jonah Hex). Μάλιστα, ο ίδιος είπε η έμπνευση αυτού του project προήλθε από έναν δικό του πίνακα, που έχει επίκεντρο έναν φαροφύλακα, ο οποίος στέκεται γυμνός, ενώ έχει ξεσπάσει καταιγίδα.

    I’m leaving Twitter, but 1st here’s a cartoon I made with my friend Jimmy Hayward. It’s based on my painting of a crazy old Lighthouse Keeper, standing naked in a storm, summoning the angels and shining his lamp to guide us through a treacherous night. I love you all so much! ;^j pic.twitter.com/Cqmp74A87r

    — Jim Carrey (@JimCarrey) November 29, 2022

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ