Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Καφέ της Χαράς: Ένας θάνατος θα σκορπίσει θλίψη στο Κολοκοτρωνίτσι

    Καφέ της Χαράς: Ένας θάνατος θα σκορπίσει θλίψη στο Κολοκοτρωνίτσι


    Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 και το κοινό έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του για τους παλιούς και τους νέους κάτοικους του Αρκαδικού χωριού, Κολοκοτρωνίτσι.

    Η σειρά όμως μπήκε στον «πάγο» λόγω του κορονοϊού και τα γυρίσματα διακόπηκαν.

    Ο Χάρης Ρώμας, ένας εκ των σεναριογράφων της σειράς αλλά και πρωταγωνιστής, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και την Κατερίνα Καινούργιου και μαρτύρησε ορισμένες από τις εξελίξεις τις οποίες θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές και αναμένονται καθηλωτικές.

    Μεταξύ άλλων, ο τηλεοπτικός Περίανδρος Πώποτας αποκάλυψε πως ο Φατσέας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) θα κάτσει ξανά στα θρανία και ο Περίανδρος θα αναλάβει να του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ενώ θα υπάρξει και ένας θάνατος που θα σκορπίσει θλίψη στο Κολοκοτρωνίτσι.

    «Η συμφωνία μας για το Καφέ της Χαράς είναι να κάνουμε πολλά επεισόδια. Το γράφουμε πολύ προσεκτικά κι εγώ και η Άννα Χατζησοφιά, με πολλή συζήτηση το κάθε επεισόδιο και το κάθε πρόσωπο που θα μπει», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

    Σε ερώτηση για το αν πεθαίνει κάποιος ήρωας της σειράς, ο Χάρης Ρώμας απάντησε: «Πρώτα απ’ όλα δεν θα γίνει άμεσα. Είναι ένα πρόσωπο -δεν θα σας πω αν είναι άντρας ή γυναίκα- το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια μπροστά. Δεν πρέπει να φοβάται ένας δημιουργός να βάλει όλα όσα αντιπροσωπεύουν τη ζωή».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ