Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στην υποκριτική!

    Μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το Star και την απόφασή της να μην παρουσιάζει πλέον το ριάλιτι μοντέλων «GNTM» και το τηλεπαιχνίδι μόδας «Shopping Star», η Βίκυ Καγιά δεν έχει δώσει τα χέρια με κανένα τηλεοπτικό κανάλι. Το στενό της περιβάλλον, δε, αφήνει να εννοηθεί ότι η Καγιά έχει αφήσει πια το project που λέγεται «τηλεόραση»…

    viki kagia2505

    Μάλιστα, διαδίδουν ότι τη δημοφιλή παρουσιάστρια και μοντέλο θα τη δούμε σε θεατρικό μιούζικαλ. Το 2005 έπαιξε στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο».

    Στο θέατρο

    Το 2008 , στο Θέατρο «Αλίκη» η Βίκυ Καγιά, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, έπαιξε για πρώτη φορά στο θέατρο, στο μιούζικαλ «Δυο τρελοί τρελοί παραγωγοί». Επίσης, τη σεζόν 2014-2015 έκανε ξανά θέατρο, πρωταγωνιστώντας στην ελληνική εκδοχή του μιούζικαλ «Annie» στον «Ελληνικό Κόσμο», μια μεγάλη εμπορική επιτυχία.

    Viki kagia

    Αλλά και τώρα, τον Αύγουστο του 2023, στο Φεστιβάλ της Βενετίας, η Βίκυ θα ξαναχτυπήσει δυναμικά, αφού θα προβληθεί η ταινία «Πολύδροσο» του Αλέξανδρου Βούλγαρη, όπου το μοντέλο κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια έχει δεχθεί ήδη δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον χώρο της υποκριτικής.

    kagia62779

    Η πρώτη έχει να κάνει με μια μίνι σειρά εποχής που αναφέρεται στη δεκαετία του 1960 και η δεύτερη με πρωταγωνιστικό ρόλο σε μιούζικαλ, που θα ανέβει την επόμενη σεζόν σε κεντρική σκηνή της Αθήνας.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ