Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    Καινούργια πρεμιέρα αποκτά το “True Detective: Night Country”

    Καινούργια πρεμιέρα αποκτά το "True Detective: Night Country"

    Μέσω ενός νέου teaser trailer, το HBO Max ανακοίνωσε την καινούργια ημερομηνία πρεμιέρας του “True Detective: Night Country”.

    Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά την σειρά θα την βλέπαμε μέσα στο 2023, αλλά λόγω των απεργιών του Χόλιγουντ η πρεμιέρα της άλλαξε για το επόμενο έτος. Πλέον ξέρουμε ότι δεν θα περιμένουμε υπερβολικά πολύ, μιας και το πρώτο επεισόδιο θα κάνει την εμφάνισή του στις 14 Ιανουαρίου 2024, ενώ το έκτο (και τελευταίο) θα παιχτεί στις 18 Φεβρουαρίου.

    Δείτε το teaser παρακάτω:

    Η τέταρτη σεζόν ετοιμάζεται από το 2021. Γυρίσματα έγιναν στην Ισλανδία και ο προϋπολογισμός της ήταν $60 εκ.. Το σενάριο γράφτηκε από την Issa López, η οποία αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία του πρώτου επεισοδίου και τα χρέη showrunner. Εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Barry Jenkins. Αυτή θα είναι η πρώτη σεζόν που δεν θα γράψει ο Nic Pizzolatto, ο οποίος είχε δημιουργήσει τη σειρά, η οποία έχει τρέξει για τρεις αυτόνομους κύκλους τα έτη 2014, 2015 και 2019.

    Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Όταν ο μακρύς χειμώνας πέφτει στο Ίννις της Αλάσκα, έξι άνδρες που χειρίζονται τον ερευνητικό σταθμό Tsalal Arctic εξαφανίζονται, χωρίς να αφήσουν ίχνη. Για να λύσουν την υπόθεση οι Ντετέκτιβ Liz Danvers (Jodie Foster) και Evangeline Navarro (Kali Reis) θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το σκοτάδι που κουβαλούν μέσα τους και να σκάψουν τις στοιχειωμένες αλήθειες που είναι θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο”.

    Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι John Hawkes ως Hank Prior, Christopher Eccleston ως Ted Corsaro, Fiona Shaw ως Rose Aguineau, Finn Bennett ως Peter Prior και Anna Lambe ως Kayla Malee, ενώ οι Aka Niviâna, Isabella Star Lablanc και Joel D. Montgrand θα αναλάβουν άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

    Πως σας φαίνεται το “True Detective: Night Country”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ