Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Καιρός: Αποπνικτική ατμόσφαιρα με κοκτέιλ, αφρικάνικης σκόνης και καύσωνα – Δύσκολο τετραήμερο από την Παρασκευή

    Αποπνικτική ατμόσφαιρα με κοκτέιλ αφρικάνικης σκόνης και καύσωνα, θα είναι το χαρακτηριστικό του καιρού τις επόμενες μέρες. Από την Παρασκευή, ως την Τρίτη, οι συνθήκες  από την Αθήνα και νοτιότερα, θα είναι δύσκολες λόγω του πρώτου καύσωνα που θα συυνδυαστεί με υψηλές συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης.

    Σύμφωνα με το μοντέλο πρόγνωσης, για αύριο Παρασκευή (17/5) αναμένονται αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης κοντά στο έδαφος στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας μας, ενώ στα κεντρικά και βόρεια τμήματα οι υψηλότερες συγκεντρώσεις θα εντοπίζονται σε μεγαλύτερα υψόμετρα.

    Στον Χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται οι εκτιμώμενες συγκεντρώσεις σκόνης κοντά στο έδαφος για τις βραδινές ώρες της Παρασκευής στο σύνολο της χώρας, ενώ τα ενσωματωμένα διαγράμματα απεικονίζουν τις συγκεντρώσεις σκόνης καθ’ ύψος σε τρεις επιλεγμένες πόλεις, την Αθήνα, την Καλαμάτα και το Ηράκλειο.Καιρός: Αποπνικτική ατμόσφαιρα με κοκτέιλ, αφρικάνικης σκόνης και καύσωνα – Δύσκολο τετραήμερο από την Παρασκευή

    Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, βροχές και λασποβροχές θα σημειωθούν στη Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη Στερεά Ελλάδα και στη Θράκη.

    Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, βροχές και λασποβροχές θα σημειωθούν στη Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη Στερεά Ελλάδα και στη Θράκη.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ