Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
More

    Καίτη Γαρμπή για Γιώργο Νταλάρα: «Είναι η πολιτισμική μας κληρονομιά, τον δικαιολογώ για πολλά πράγματα»

    Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε δηλώσεις η Καίτη Γαρμπή. Η επιτυχημένη καλλιτέχνιδα μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την Μαρινέλλα και σχολίασε την πρόσφατη ενόχληση του Γιώργου Νταλάρα από τους δημοσιογράφους.

    Μιλώντας για την Μαρινέλλα, η Καίτη Γαρμπή είπε ότι: «Προσευχόμαστε κάθε μέρα να την έχει ο Θεός καλά, να αναρρώσει πλήρως! Ξέρω τι συμβαίνει. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που έχει, αλλά πιστεύουμε στον Θεό και τα θαύματα. Είναι μαχήτρια, είναι γερός οργανισμός, είναι δυνατή γυναίκα και πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει».

    Ακόμα, η τραγουδίστρια εξήγησε πως: «Δεν έχει ηλικία ένας καλλιτέχνης. Βέβαια, τα 86 χρόνια δεν είναι λίγα, αλλά βλέπετε μία γυναίκα, η οποία έχει ζωή, έχει ζωντάνια, τραγουδάει και κελαηδάει.

    Αν αυτή η γυναίκα έχει ολοκληρώσει τη ζωή της με τα παιδιά της και τα εγγόνια της, όλα της οικογένειάς της είναι τακτοποιημένα, γιατί να μην τραγουδάει, αφού το κάνει τόσο καλά;».

    Σε ερώτηση για τον Γιώργο Νταλάρα, η Καίτη Γαρμπή απάντησε: «Ό,τι και να είναι ο Νταλάρας εγώ τον συγχωρώ. Είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά, ο θησαυρός μας! Τον δικαιολογώ για πάρα πολλά πράγματα, ό,τι και να πει καλά θα τα πει!».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ