Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Καίτη Γαρμπή: Με υψηλό πυρετό σε συναυλία της – «Χρωστάω τις αγκαλιές που δεν δώσαμε»

    Δύο συναυλίες στην Κρήτη έδωσε η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια, μέσα από ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram πριν από λίγες ώρες, αποκάλυψε πως στην συναυλία της στο Ηράκλειο εμφανίστηκε με πυρετό, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της, που δεν μπόρεσε να τους δει μετά το τέλος της συναυλίας της.

    Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε μία selfie φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα: «Πριν λίγο τελείωσε το λάιβ μας στο Ηράκλειο! Με ένα κοινό συγκλονιστικό, το κοινό της Κρήτης που ξέρει να δείχνει την αγάπη του με πράξεις και με τις ωραιότερες μαντινάδες που τις σκαρώνουν επιτόπου φίλοι μου Κρητικοί και μου χαρίζουν τις ωραιότερες!

    Ευχαριστούμε για τα 2 υπέροχα βράδια στα Χανιά και στο Ηράκλειο! Λυπάμαι που στο Ηράκλειο δεν είδα κόσμο όπως κάνω πάντα στο τέλος της συναυλίας να τους αγκαλιάσω και να βγούμε φωτό αλλά κάποιο κρητικοπουλάκι χτες κάτι με κόλλησε και έβγαλα τη σημερινή βραδιά με σοβαρό πυρετό.

    Δεν πειράζει, πάει πέρασε, να είμαστε όλοι καλά και για του χρόνου πρώτα ο Θεός χρωστάω τις αγκαλιές που δεν δώσαμε και τα τραγούδια που δεν είπαμε! Καλό ξημέρωμα ευλογημένο νησί! Σ´ ευχαριστούμε!!!».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ