Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Καίτη Γκρέυ: «Είναι κρίσιμη η κατάστασή της, είναι αγωνίστρια και θα τα καταφέρει», λέει η Χρύσα Παπαϊωάννου

    Ανησυχία έχει προκαλέσει η είδηση πως η Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου σε κρίσιμη κατάσταση. Η καλή φίλη της μεγάλης ερμηνεύτριας του λαϊκού τραγουδιού Χρύσα Παπαϊωάννου, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

    «Ήμουν μαζί με την Καίτη Γκρέυ χθες το βράδυ που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ήταν μαζί και η Μαίρη Βιντιάδου, ο Νίκος Νικόλιζας, ο εγγονός της, η νύφη της και η κυρία που την φροντίζει. Δεν ήταν μόνη της δηλαδή. Μας ειδοποίησε η νύφη της ότι δεν είναι πολύ καλά και πήγαμε.

    Θορυβηθήκαμε η αλήθεια είναι. Όντως είναι κρίσιμη η κατάστασή της, αλλά με την θετική σκέψη και την φροντίδα των γιατρών του Ωνασείου, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», ανέφερε η Χρύσα Παπαϊωάννου.

    Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Είχε μία οξεία κρίση κολπικής μαρμαρυγής και μία λοίμωξη του αναπνευστικού, αυτά αντιμετωπίζονται τώρα. Έχει ήδη τακτοποιηθεί το κομμάτι της κολπικής μαρμαρυγής.

    Ο ρυθμός της είναι πιο καλός, είναι κανονικός. Τώρα με την λοίμωξη να δούμε πώς θα τα πάει, αλλά η Καίτη είναι αγωνίστρια και θα τα καταφέρει».

    «Η κατάστασή της στην εντατική παραμένει σταθερή και δεν είναι διασωληνωμένη. Πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά αύριο. Να κρατήσει λίγο να το ξεπεράσει, αυτό μας ενδιαφέρει και να κάνουμε τα γενέθλιά της για τα 100 χρόνια που θα κλείσει τον Μάιο.

    Ετοιμάζαμε με το Νίκο πράγματα για την Καιτούλα μας, αλλά θεωρώ ότι με την βοήθεια του Θεού και των γιατρών βέβαια, όλα θα πάνε καλά», σημείωσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ