Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Καλοκαιρινός επιστρέφει ο Carmy και η δεύτερη σεζόν του “The Bear”

    Μέσα από μια ανακοίνωση στο Twitter, το FX ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν του “The Bear” θα φτάσει στις αρχές του καλοκαιριού και θα φέρει δύο επιπλέον επεισόδια.

    Τα νέα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Σωματείου της Ένωσης των Τηλεοπτικών Κριτικών, χωρίς, ωστόσο, να δοθεί ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας. Συνολικά, θα δούμε δέκα επεισόδια, έναντι της πρώτης σεζόν που ήταν οχτώ (μέσω Variety).

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    Η σειρά ακολουθεί έναν νεαρό σεφ της υψηλής γαστρονομίας, που αναγκάζεται να τα παρατήσει όλα και να μετακομίσει στο Σικάγο για να τρέξει το ταχυφαγάδικο της οικογένειάς του μετά την αυτοκτονία του αδερφού του. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Jeremy Allen White ως Carmy Berzatto, Ebon Moss-Bachrach ως Richie Jerimovich, Ayo Edebiri ως Sydney Adamu, Lionel Boyce ως Marcus, Liza Colón-Zayas ως Tina και Abby Elliott ως Sugar Berzatto. Δημιουργός είναι ο Christopher Storer, ο οποίος είναι και co-showrunner, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός με τους Joanna Calo, Josh Senior, Hiro Murai και Nate Matteson.

    Η πρώτη σεζόν είναι διαθέσιμη για προβολή στο Disney+. Τα νέα της ανανέωσης τα μάθαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε, ενώ στην πρόσφατη Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών, ο White έφυγε με το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου.

    Καλοκαιρινός επιστρέφει ο Carmy και η δεύτερη σεζόν του "The Bear"

    Δείτε τo “The Bear” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές (στις οποίες ανήκει και το “The Bear”) και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ