Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τα σχόλια του Καπουτζίδη φαίνεται ότι έλειψαν στους τηλεθεατές του A’ ημιτελικού

    «Γιώργο Καπουτζίδη, λείπεις! Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!» Αυτό ήταν το γενικό σύνθημα στα social media το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης από το Λίβερπουλ του πρώτου ημιτελικού του 67ου διαγωνισμού της Eurovision από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

    Μπορεί η Τζένη Μελιτά, η οποία αντικατέστησε τον αγαπημένο σεναριογράφο, παρουσιαστή και ηθοποιό, στο πλευρό της Μαρίας Κοζάκου στον σχολιασμό της φετινής διοργάνωσης να έβαλε τα δυνατά της, ωστόσο οι eurofans δεν έμειναν ικανοποιημένοι.

    Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά

    Τουλάχιστον αυτό φάνηκε στα σχόλια που «πλημμύρισαν» το twitter, φέρνοντας τη Eurovision 2023 στην πρώτη θέση των trends της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

    «Mαρία Κοζάκου χωρίς Καπουτζίδη, πιτόγυρο χωρίς κρεμμύδι! Γιώργο Καπουτζίδη, λείπεις» έγραψε κάποιος. «Η Μπόκοτα ήταν η παράδοση της Eurovision, ο Καπουτζίδης όμως ήταν η ψυχή της. Καπουτζίδη, για πάντα θα είσαι στις καρδιές μας» σημείωσε άλλος, κάνοντας έτσι και μια αναφορά στη Δάφνη Μπόκοτα, η οποία υπήρξε σχολιάστρια του θεσμού για την ΕΡΤ επί σειρά ετών, μέχρι το 2004. «Ωραίο χιούμορ η Μελιτά, αλλά μου λείπει και ο Καπουτζίδης.

    giorgos kapoutzidis

    Γιώργο, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Κάνε έστω μια τηλεφωνική παρέμβαση για να πεις “μαλλιά, μαλλιά, μαλλιά”» σχολίασε ένας τρίτος, θυμίζοντας μια χαρακτηριστική ατάκα του πρώην σχολιαστή όταν έβλεπε εκπροσώπους χωρών με κοτσίδες, extensions και πολύ μακριά μαλλιά. «Η Τζένη είναι μια χαρά! Το ίδιο και η Μαρία! Λείπει όμως πάρα πολύ ο Καπουτζίδης. Κακά τα ψέματα! Γιώργο μας, μακάρι να επιστρέψεις του χρόνου, αν το θες κι εσύ!» διαβάσαμε σε ένα άλλο σχόλιο υπέρ του Καπουτζίδη.

    souidia eurovision
    Η Λορίν, εκπρόσωπος της Σουηδίας

    Σημειώνεται πως από τις 15 χώρες που εμφανίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό 10 ήταν αυτές που κατάφεραν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Μαΐου.

    filandia eurovision
    Στιγμιότυπο από τη συμμετοχή της Φινλανδίας

    Φυσικά, η Σουηδία και η Φινλανδία που ήταν και τα μεγάλα φαβορί, το Ισραήλ, η Σερβία και η Νορβηγία που ξεσήκωσαν επίσης τον κόσμο στην Μ&S Bank Arena, και οι Τσεχία, Κροατία, Ελβετία, Μολδαβία και Πορτογαλία.

    victor vernicos4476
    Βίκτωρ Βερνίκος

    Απόψε στις 22.00 θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός, στον οποίο διαγωνίζεται και η Ελλάδα, με τον Βίκτωρα Βερνίκο και το τραγούδι «What They Say», όπως επίσης η Κύπρος με τον Andrew Lambrou και το «Break a broken heart».

    {{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ