Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Καραντίνα – Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο στο lockdown

    Σε κανέναν δεν αρέσει το γεγονός ότι η καθημερινότητά μας έχει ένα σωρό περιορισμούς αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιοι προσαρμόστηκαν πιο γρήγορα και πιο εύκολα στη νέα καραντίνα, ενώ άλλοι δυσκολεύονται πολύ να διαχειριστούν τα συναισθήματα που τους προκαλεί. Μήπως έχει να κάνει (και) με το ζώδιό μας; Να πώς αντιδρά κάθε ζώδιο στο lockdown, σύμφωνα με την αστρολογία.

    Κριός
    Ένας Κριός είναι πάντα γεμάτος ιδέες και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ιδέες για το πώς να περάσει όσο πιο εποικοδομητικά γίνεται το χρόνο μέσα στο σπίτι. (Προφανώς, δεν είναι τυχαίο ότι Κριός έγραψε αυτό το άρθρο με τα 50 πράγματα που μπορείς να κάνεις στην καραντίνα). Έτσι, όχι μόνο θα βρει ένα σωρό πράγματα να κάνει αλλά θα προσπαθήσει να οργανώσει και την καθημερινότητα των κοντινών του ανθρώπων –εξάλλου, για έναν Κριό το καθετί είναι μια καλή αφορμή για να δείξει ότι είναι γεννημένος για αρχηγός. Το πρόβλημα είναι ότι βαριέται γρήγορα, που σημαίνει ότι εάν το lockdown διαρκέσει περισσότερο από όσο έχει προετοιμαστεί, θα αρχίσει να εκνευρίζεται με τα πάντα.

    Ταύρος
    Όντας πολύ πρακτικός άνθρωπος που βάζει το ρεαλισμό πάνω από όλα, ο Ταύρος δεν θα το πολυκάνει θέμα. Απλά θα προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες χωρίς γκρίνιες και φασαρίες. Κι επειδή, έχει μια δυσκολία στο να εκφράζει τα συναισθήματά του, ακόμα κι όταν χάσει την υπομονή του, θα κρατήσει αυτή την πληροφορία για τον εαυτό του.

    Δίδυμοι
    Ένας Δίδυμος που έχει μπει σε καραντίνα μαζί με το σύντροφό του ή την οικογένειά του δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Εάν όμως είναι αναγκασμένος να μείνει σε ένα σπίτι μόνος του χωρίς να βλέπεις τους φίλους του, θα δυσκολευτεί πολύ. Επειδή είναι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό ζώδιο έχει απόλυτη ανάγκη από την ανθρώπινη επαφή, γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται μονίμως σε βιντεοκλήση και να βιώσει ο lockdown σαν να βρίσκεται σε ριάλιτι σόου με θεατές την παρέα του.

    Καρκίνος
    Η απομόνωση είναι αναμενόμενο να επηρεάσει ιδιαίτερα την ψυχοσύνθεση ενός Καρκίνου κι αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να μείνει κρυφό. Δεν του αρέσει καθόλου να περιορίζεται και να καταπιέζεται κι αυτό βγαίνει και προς τα έξω με κάθε ευκαιρία. Παρόλο που είναι κάτι που αφορά όλο τον πλανήτη, ένας Καρκίνος μπορεί να γκρινιάζει με τις ώρες για αυτό που του συνέβη και για το πώς καταστράφηκε η ζωή του.

    Λέων
    Βασική προτεραιότητά του είναι ο εαυτός του –εκτός από όταν μπορεί να έχει το ρόλο του αρχηγού, οπότε θα δείξει το ίδιο ενδιαφέρον και για όλη την ομάδα του- και γι’ αυτό θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να περάσει ζάχαρη και στην καραντίνα. Οι γύρω του μπορεί να τον χαρακτηρίσουν υπερβολικά εγωιστή, αλά ειλικρινά αυτό είναι κάτι που δεν τον αφορά.

    Παρθένος
    Αυτή την περίοδο, ένας Παρθένος περνάει ατελείωτες ώρες σκρολάροντας στο facebook και διαβάζοντας άρθρα για το πότε θα βγει το εμβόλιο, σε ποια ηλικιακή ομάδα ανήκει η πλειοψηφία των διασωληνωμένων και πώς θα επηρεάσει την οικονομική ύφεση το δεύτερο lockdown. Για οποιονδήποτε άλλον, αυτό θα ήταν αρκετά ψυχοφθόρο, όμως ένας Παρθένος έχει ανάγκη από στοιχεία και τεκμηριωμένα δεδομένα προκειμένου να μπορέσει να εξηγήσει και να αποδεχτεί αυτό που βιώνει.

    Ζυγός
    Για τους άλλους μπορεί να είναι απλώς ένας “εγκλεισμός”, για ένα Ζυγό όμως είναι η ευκαιρία να κάνει όλα αυτά που δεν προλάβαινε υπό κανονικές συνθήκες, όταν οι ρυθμοί της καθημερινότητας ήταν πιο γρήγοροι. Η δυνατότητα να περνάει χρόνο στο σπίτι, να φτιάξει τις ντουλάπες πολύ σχολαστικά και φιλοσοφήσει διαφορετικά τα πράγματα είναι τόσο σημαντικά για εκείνον που μπορεί ακόμα και να παραβλέψει τα αρνητικά της κατάστασης.

    Σκορπιός
    Θα ακολουθήσει κατά γράμμα όλες τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, θα απολυμαίνει κάθε αντικείμενο που αγόρασε στο σούπερ μάρκετ πριν το βάλει στα ντουλάπια και θα κρατάει αποστάσεις 2 μέτρων από όλους –ακόμα και μέσα στο σπίτι. Ο Σκορπιός είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να ακολουθήσει κανόνες και δεν θα αμφισβητήσει ποτέ την αναγκαιότητά τους.

    Τοξότης
    Νιώθει ήδη εξαντλημένος από την καραντίνα –και δεν έχει περάσει ακόμα ούτε η πρώτη εβδομάδα. Οι περιορισμοί τον πνίγουν και το μόνο που θέλει είναι να γκρινιάζει –ενίοτε και να προσβάλει τους άλλους οι οποίοι δεν θεωρεί ότι υποφέρουν όσο εκείνος, αφού πιστεύει ότι αυτός ζορίζεται περισσότερο.

    Αιγόκερως
    Είναι το ζώδιο που θα στείλει τα περισσότερα μηνύματα με τον αριθμό 4 στο 13033 αφού αυτή την περίοδο θα βάλει στόχο στη ζωή του να βοηθήσει όσους περισσότερο γίνεται. Προτεραιότητά του είναι να φροντίσει ώστε όλοι να είναι ενημερωμένοι και να ακολουθούν πιστά τους κανόνες, οπότε μην ξαφνιαστείς εάν σε μαλώσει για τον τρόπο που φοράς τη μάσκα σου.

    Υδροχόος
    Επειδή είναι ένα ζώδιο που λατρεύει την ανεξαρτησία, ιδανικά θα είναι σε καραντίνα μόνος του. Διαφορετικά, θα πιεστεί πολύ, ιδιαίτερα εάν δεν υπάρχει κάποιος χώρος στο σπίτι όπου μπορεί να απομονώνεται. Εξάλλου, για τον Υδροχόο, η κοινωνική αποστασιοποίηση δεν ήταν ποτέ πρόβλημα.

    Ιχθύες
    Σε μια περίοδο έκτακτης ανάγκης όπως αυτή που ζούμε, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο –πιθανότατα, αυτή τη στιγμή ράβει μάσκες από παλιά σεντόνια για να τα κάνει δωρεά σε υγειονομικά ιδρύματα της περιοχής του και έχει ήδη ζητήσει χαρτί από το Δήμο του ώστε να μπορεί να μετακινείται για να συνεχίσει να βοηθάει στα κοινωνικά γεύματα. Γενικά, αυτή η κατάσταση έχει βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη του για κοινωνική συνεισφορά και η καραντίνα δεν πρόκειται να τον εμποδίσει να προσφέρει.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ