Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

  Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδεολογικά συμπαγής – Δεν υπάρχει πλέον κανένας στο κόμμα που να λέει ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του

  Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδεολογικά συμπαγής – Δεν υπάρχει πλέον κανένας στο κόμμα που να λέει ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του

  «Ο Τσίπρας ήταν καλός πρωθυπουργός και είχε τα κότσια να κάνει την αυτοκριτική του»

  Λίγο προτού παρουσιαστεί σήμερα στον στρατό, στο κέντρο εκπαίδευσης στη Θήβα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». «Πρέπει να αλλάξει η υποχρεωτική θητεία στον στρατό και πρέπει να γίνει επαγγελματικός», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε ότι «θα πρέπει να δούμε πως αγόρια και κορίτσια θα μπορούν να προσφέρουν κοινωνική θητεία. Επίσης θεωρώ απαράδεκτο οι φαντάροι μας να αμείβονται με λιγότερο από 8 ευρώ το μήνα και να φτωχοποιούνται οι οικογένειες τους».

  «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πια ιδεολογικά συμπαγής», υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης και διευκρίνισε, «δεν υπάρχει πλέον κανένας μέσα στο κόμμα που να λέει ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του».

  Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές είπε ότι ως πρόεδρος από την πρώτη στιγμή τόνισε ότι θέλει να δώσει τη δύναμη στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. «Για τους υποψήφιους στις ευρωεκλογές δεν θα αποφασίσω εγώ. Θα γίνουν εσωκομματικές εκλογές. Η δική μου άποψη είναι δευτερεύουσας σημασίας σε σχέση με την άποψη των μελών».

   

  Απαντώντας στο θέμα των εταιρειών που του ανήκουν, απάντησε κατηγορηματικά ότι «αυτή τη στιγμή δεν συμμετέχω σε καμιά εταιρεία» και παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να αλλάξει η σχετική νομοθεσία, καθώς «δεν είναι δυνατόν να δίνουμε το δικαίωμα της ψήφου στους απόδημους, αλλά ταυτόχρονα τους απαγορεύουμε να πάρουν ενεργό ρόλο στην πολιτική σκηνή της χώρας αν είναι επιχειρηματίες».

  «Θα καταθέσω ολιστική πρόταση για τη διαφάνεια στα κόμματα», ανέφερε στη συνέχεια και αναρωτήθηκε τι συμβαίνει με το δάνειο της ΝΔ που αγγίζει το μισό δις και κάθε χρόνο το ποσό αυξάνεται.

  «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν με εξέφραζε μέχρι το πρώτο μισό του 2015, αλλά σίγουρα με εξέφραζε μετά», είπε ο κ. Κασσελάκης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μας έβγαλε από τα μνημόνια και φεύγοντας άφησε στα ταμεία του κράτους 37 δισ. ευρώ.

  «Ο Τσίπρας ήταν καλός πρωθυπουργός και είχε τα κότσια να κάνει την αυτοκριτική του», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στο ερώτημα αν ο Τσίπρας έκανε λάθη, απάντησε καταφατικά, αλλά αρνήθηκε να τα κατονομάσει.

  Στέφανος Κασσελάκης ΣΥΡΙΖΑ  Πηγή

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ