Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το κατάφερε κι αυτό! Ο Salt Bae έκανε κρεατοφάγους και vegans να… συμφωνήσουν

    Το κατάφερε κι αυτό. Ο λόγος για τον Salt Bae, ο οποίος κατάφερε να… ενώσει κρεατοφάγους και vegans (φυσικά) εναντίον του!

    Η τελευταία δημιουργία του Nusret προκαλεί και πάλι σωρεία αντιδράσεων στους χρήστες του διαδικτύου και μάλιστα αυτή τη φορά ο λόγος δεν είναι η τσουχτερή τιμή.

    Σε ένα νέο βίντεο που δημιούργησε, ο Salt Bae έδειξε τον εαυτό του να συναρμολογεί το «Avocadoooo burger», αφήνοντας τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να προβληματιστούν για το πώς καταφέρνει κάποιος ταυτόχρονα «να προσβάλλει vegans και κρεατοφάγους».

    Ο τούρκος σεφ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Nusret Gökçe, είναι γνωστός για την αυτοκρατορία του Nusr-Et steakhouse, όπου όλα είναι γύρω από τις πλουσιοπάροχες επιδείξεις χλιδής μέσω του κρέατος.

    Ακόμη και οι πελάτες που επιλέγουν να αποφύγουν τα signature cuts… που κοστίζουν μια περιουσία, καταφέρνουν εν τέλει να κάνουν τεράστιους λογαριασμούς, χάρη σε μπουκάλια κρασιού που κοστίζουν χιλιάδες και σπαράγγια που κοστίζουν ένα μεροκάματο.

    Το Avocado Burger

    Χθες (Πέμπτη 11 Μαΐου), ο Gökçe δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό του να φτιάχνει το Avocado Burger, το οποίο περιλαμβάνει ένα μπιφτέκι με λιωμένο τυρί και γεμιστό ανάμεσα σε δύο ώριμα μισά αβοκάντο.

    Στο υποκατάστημα του Nusr-Et στο Λονδίνο, το Avocado Burger κοστίζει μεταξύ 19 και 25 ευρώ, είτε επιλέξετε τη συνοδεία πατάτας με κρούστα βοτάνων είτε πατάτας με παρμεζάνα και τρούφα.

    Ενώ κάποιοι αστειεύτηκαν ότι πρόκειται «πουλήσουν το διαμέρισμά τους» για να το αγοράσουν, ενώ οι υπόλοιποι, είτε κρεατοφάγοι, είτε vegans, απλώς έμειναν να κοιτούν μπερδεμένοι την εν λόγω δημιουργία.

    Δείτε το βίντεο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ