Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Καταγγελία στον Talk Radio: «Σκουπιδότοπος ο χώρος περιμετρικά του γηπέδου Φωστήρα» – Παρέμβαση αντιδήμαρχου (Βίντεο)

    Την αγανάκτηση τους εξέφρασαν οι ακροατές του Talk Radio 98,9 στην εκπομπή του Τάκη Χατζή οι οποίοι έστειλαν βίντεο στο οποίο καταγράφεται μια εικόνα χωματερής, γύρω από το γήπεδο του Φωστήρα. 
    Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο δρόμος γύρω από το γήπεδο, που υπάγεται στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, υπάρχουν είναι πεταμένα μπάζα, λάστιχα, στρώματα, έπιπλα ακόμα και ψυγεία

    Δείτε το βίντεο


    Παρέμβαση αντιδημάρχου στο Talk Radio

    Με παρέμβαση του στην εκπομπή ο αντιδήμαρχος Ρέντη Νίκος Καρδιάς, εξήγησε πως ο Δήμος κάθε εβδομάδα, επιχειρεί και μαζεύει με φορτηγά όλα τα σκουπίδια.
    Όπως είπε πρόκειται κυρίως για Ρομά που πετούν τα σκουπίδια τους και μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει τιμωρηθεί. Ο κ. Καρδιάς  τόνισε πως ο Δήμος προσπάθησε να τοποθετήσει κάμερες αλλά προσέκρουσαν στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
    talkradio989 · Τάκης Χατζής 19-06-24

    Φωτογραφίες περιμετρικά του γηπέδου

    Καταγγελία στον Talk Radio: «Σκουπιδότοπος ο χώρος περιμετρικά του γηπέδου Φωστήρα» – Παρέμβαση αντιδήμαρχου (Βίντεο) Καταγγελία στον Talk Radio: «Σκουπιδότοπος ο χώρος περιμετρικά του γηπέδου Φωστήρα» – Παρέμβαση αντιδήμαρχου (Βίντεο) Καταγγελία στον Talk Radio: «Σκουπιδότοπος ο χώρος περιμετρικά του γηπέδου Φωστήρα» – Παρέμβαση αντιδήμαρχου (Βίντεο)

    Καταγγελία στον Talk Radio: «Σκουπιδότοπος ο χώρος περιμετρικά του γηπέδου Φωστήρα» – Παρέμβαση αντιδήμαρχου (Βίντεο)

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ