Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Κατερίνα Δαλάκα: Το σχόλιο για τον νέο κύκλο του Survivor – «Δεν έχω αδειάσει ακόμα τη βαλίτσα μου»

    Η επιστροφή του Survivor είναι γεγονός με την Κατερίνα Δαλάκα να κάνει ένα μη αναμενόμενο σχόλιο στο αναρτημένο από τον ΣΚΑΪ trailer του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης.

    Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (23/08) ο σταθμός κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Survivor του 2024, το οποίο μάλιστα θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο και αναμένεται να μην έχει διάσημους παίκτες.

    Η επιλογή αυτή της παραγωγής, βγάζει επομένως εκτός τους παλιούς παίκτες, που πλέον θεωρούνται αναγνωρίσιμα πρόσωπα, αλλά και διάσημους Έλληνες, οι οποίοι πιθανώς φιλοδοξούσαν να δοκιμαστούν στο Survivor.

    Με βάση την παραπάνω εξέλιξη, η Κατερίνα Δαλάκα δεν θα μπορεί να λάβει συμμετοχή στο παιχνίδι. Εκτός αυτού του όρου όμως, η Κατερίνα Δαλάκα είχε δηλώσει ρητά φέτος, πως η καριέρα της στο Survivor έχει ολοκληρωθεί.

    Έπειτα από τέσσερις συμμετοχές στο ριάλιτι επιβίωσης, η Κατερίνα Δαλάκα δείχνει να μπήκε σε δίλημμα βλέποντας το trailer για τον ανανεωμένο κύκλο του Survivor – σχολιάζοντας στην σχετική ανάρτηση του ΣΚΑΪ στο Instagram: «Ωραία, γιατί δεν έχω αδειάσει ακόμα τη βαλίτσα μου».

    Κατερίνα Δαλάκα - Survivor

    Σημειώνεται εδώ, πως το πιθανότερο είναι το παραπάνω σχόλιο να είναι χιουμοριστικό. Το κοινό από την άλλη, έδειξε αρκετά θετικό σε μια ενδεχόμενη προσθήκη της Κατερίνας Δαλάκα στο παιχνίδι με το σχόλιο της να αποκτά μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 800 likes.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ