Πρεμιέρα για τη νέα καθημερινή σειρά «Σαν ψέμα» του OPEN, τη Δευτέρα, 8 Απριλίου στις 17:45, με ένα συναρπαστικό πρώτο επεισόδιο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο και δυνατές στιγμές! Τα parapolitika.gr βρέθηκαν στη παρουσίαση των συντελεστών και στην προβολή του πρώτου επεισοδίου που αναμένεται να  κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών.

Γονεϊκή αγάπη, απώλειες, συμπτώσεις, έρωτες, συναρπαστικές και αναπάντεχες εξελίξεις, έρχονται στη νέα σειρά, μέσα από τα μάτια και την ερμηνεία αγαπημένων πρωταγωνιστών και με πλοκή που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσμονή μας σε κάθε επεισόδιο. Η Κατερίνα Γερονικολού, είναι η Ζωή και θα πειστεί από τον Πέτρο να παίξει τη μαμά της μικρής Αλίκης αφού, η σύζυγός του, Χριστίνα, τον έχει εγκαταλείψει λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού.

san-psema__1_

san-psema__2_

Η μικρή  Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου ως Αλίκη κλέβει την παράσταση: «Όταν παίζεις με παιδιά και ειδικά με παιδιά που έχουν ταλέντο, σου κλέβουν  τις σκηνές. Και είναι χαρά μου η Αλεξάνδρα να μου κλέβει τη σκηνή. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα και η συνεργασία μας είναι καταπληκτική»  λέει στο parapolitika.gr η Κατερίνα Γερονικολού που χαίρεται που η σειρά θα παίζει στις 17:45.

 «Είναι μια όμορφη ώρα γυρνάς από τη δουλειά, θες να  χαλαρώσεις, να πιείς  ένα καφέ και να δεις μια σειρά ευχάριστα που θα σε ξεκουράσει» λέει.

Όσο για την συνεργασία της με τον Νίκο Πολυδερόπουλου τονίζει : «Παίζω με δυο παιδιά, ένα αγόρι μεγάλο και ψηλό, τον Νίκο και την μικρή Αλεξάνδρα» λέει χαριτολογώντας,  «Ο Νίκος είναι υπέροχος, ένα μεγάλο παιδί μια περνάμε  καταπληκτικά έχουμε άψογη συνεργασία» λέει.

geronikolou

Η ίδια  υποδύεται τη…μαμά. Θέλει να γίνει και στην πραγματικότητα;

«Μου αρέσουν πολύ τα  παιδιά και περνάω καλά μαζί τους απλά δεν έχω πάρει κάποια απόφαση ηθελημένη για να πω ότι θέλω να κάνω παιδί» παραδέχεται.

geronikolou-triantou

 

Με την δημοσιογράφο του parapolitika.gr Σπυριδούλα Τριάντου

Η υπόθεση της σειράς

Σ΄ αυτό το σπίτι η κόρη έχει ένα όνειρο, ο μπαμπάς έχει ένα μυστικό, η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για αυτούς.

Η νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του, έχει ένα ψέμα που πρέπει να ακολουθήσει. Αυτή την άνοιξη η πιο ωραία ιστορία μοιάζει σαν ψέμα.

O Πέτρος (Νίκος Πολυδερόπουλος) είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που μεγαλώνει μόνος του την κόρη του Αλίκη αφού η γυναίκα του, τους εγκατέλειψε. Για να μην στεναχωρήσει τη μικρή της λέει ένα «γλυκό» ψέμα: ότι η μητέρα της δουλεύει στην Αφρική και πως της στέλνει καρτ ποστάλ και γράμματα, τα οποία όμως γράφει ο ίδιος, ενώ τα υπογράφει ως η μητέρα της.