Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
More

    Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Τούνη: «Φταίμε εμείς που την προβάλουμε και την παίζουμε»

    Τα όσα δήλωσε η Ιωάννα Τούνη για τους δημοσιογράφους σχολίασαν σήμερα (10/10) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Στη διάρκεια της συζήτησης η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψή της και αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη χθες.

    Στην αρχή η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Θέλω να σας πω μια κουβέντα που είχα χθες με συναδέλφους, φίλες μου παρουσιάστριες και δημοσιογράφους. Φταίμε εμείς για την Τούνη που την προβάλουμε και την παίζουμε και τρέχουμε πίσω της όλα αυτά τα χρόνια!».

    Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Χθες βρέθηκα σε ένα event, ήμουν μαζί με την Σταματίνα. Ήμασταν εκεί, μπαίνει η Ιωάννα στον χώρο, την βλέπω από μακριά.

    Εγώ έχω μάθει πως όταν μπαίνεις σε έναν χώρο, χαιρετάς τους πάντες. Δεν μας μίλησε εκείνη την ώρα, δεν μας χαιρέτησε. Πήγαμε να πιούμε νερό με την Σταματίνα και ύστερα από λίγο έφυγα».

    «Μου στέλνει ένας κοινός μας φίλος πως η Ιωάννα είπε ότι δεν την χαιρετήσαμε. Λέω “όπα, δυο λεπτά, μπερδευόμαστε”. Δεν έχω κάτι προσωπικό εγώ με την Ιωάννα, ούτε και η Σταματίνα.

    Και σε σχέση με αυτά που είπαν για την Ιωάννα οι άλλοι συνάδελφοι στα άλλα κανάλια που είδα στην αναπαραγωγή, πιστέψτε με πολύ light μιλήσαμε και την στηρίξαμε. Γιατί ακούστηκαν και κάποια ακραία πράγματα, με τα οποία διαφωνώ.

    Παρόλα αυτά, δεν μου άρεσε καθόλου το τσουβάλιασμα και ήμουν και εγώ και η Σταματίνα θιγμένες για όλο αυτό που έχει κάνει η Ιωάννα και τους έχει βάλει όλους σε ένα καλάθι και τους λέει “κίτρινους”. Εμείς δεν σε στηρίξαμε τόσα χρόνια ρε Ιωάννα;», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ