Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Κατερίνα Καινούργιου: «Λέω στον Παναγιώτη, γύρνα τώρα σπίτι να την σκοτώσουμε» – Έντρομη με μια ιπτάμενη κατσαρίδα

    Η Κατερίνα Καινούργιου περιέγραψε την Πέμπτη (19/09) στον αέρα του «Super Κατερίνα» το περιστατικό που έζησε το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι της στο Κολωνάκι.

    Έντρομή ήταν λοιπόν η παρουσιάστρια, καλώντας τον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή να την «σώσει», όπως ανέφερε, από μια ιπτάμενη κόκκινη κατσαρίδα που εντόπισε στο διαμέρισμά της.

    Το περιστατικό που έζησε η παρουσιάστρια

    «Να πω μία προσωπική ιστορία; Μπορώ να έχω δύο δευτερόλεπτα; Εχθές με τον κατακλυσμό, εγώ μένω στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι, όπου έχει πολλά φρεάτια. Κατεβαίνω να πετάξω στα σκουπίδια και μετά λέω να ανέβω στο πατάρι να κατεβάσω μερικά χειμερινά παπούτσια.

    Όπως μπαίνω μέσα στο σπίτι, απ’ έξω από την πόρτα μου είναι μία μεγάλη κόκκινη ιπτάμενη κατσαρίδα. Έχω πάθει κρίση πανικού και πρώτα πήρα τηλέφωνο τον Παναγιώτη και του λέω «γύρνα τώρα σπίτι να σκοτώσουμε την κατσαρίδα». Παίρνω μετά την διαχειρίστρια, να μου λέει «έχουμε κάνει απολύμανση».

    Κλειδώνω την πόρτα, δεν έκανα τίποτα, μίλησα με τον Θέμη ενώ ήμουν πάνω στο κρεβάτι, δεν κατέβασα τίποτα από το πατάρι. Ο Παναγιώτης δεν μπορούσε να έρθει κατευθείαν, είχε δουλειά στο μαγαζί, ήρθε το βράδυ αργά. Δεν κουνήθηκα ούτε για τουαλέτα, πού να ξέρω αν έχει κι άλλη κατσαρίδα; Αν είχε οικογένεια και φωλιά… Το Κολωνάκι εχθές γέμισε ιπτάμενες κόκκινες κατσαρίδες. Ειλικρινά, με τα ποντίκια είμαι πιο ψύχραιμη…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ