Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    «Μου λένε στον δρόμο ότι είμαι άντρας»

    Με αφορμή τις δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη για το διαζύγιο των Μπουρδούμη – Δροσάκη, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε μαζί τους συνεργάτες της εκπομπής της τον εξαιρετικό χειρισμό της γνωστής ηθοποιού.

    Η Κάτια Δανδουλάκη δεν θέλησε να πάρει θέση για το θέμα λέγοντας: «Δεν μιλάω για αυτά, δεν κρίνω κανέναν, να κάνουν ότι θέλουν να είναι όλοι ευτυχισμένοι και καλά. Στηρίζω πάντα όλους όσους αγαπάω και αυτός είναι ο σκοπός της ζωής μας. Δεν έχω να πω κάτι, δεν έχω να κρίνω κάποιον. Δεν κρίνω κανέναν λέω μονάχα αυτό που κάνω εδώ».

    katken 5

    Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα κακεντρεχή σχόλια που λαμβάνει κατά καιρούς είτε στα κοινωνικά δίκτυα είτε στον δρόμο: «Βρε εδώ μου λένε στον δρόμο ότι είμαι άντρας.

    katken85 334289657 586755643384627 9364486692421461 n

    Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον. Θα βγεις έξω και θα ακούσεις χίλια δυο. Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει θα πει “Η Καινούργιου είναι πλαστική”. Είμαι η μόνη που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει».΄

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ