Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
More

    Κατερίνα Καραβάτου: Αυτή είναι η πιο ντροπιαστική στιγμή στην καριέρα της – «Δεν νομίζω ότι θα το ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»

    Μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές στην καριέρα της στην ελληνική τηλεόραση, περιέγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Zoe Pre στο Youtube.

    «Είναι μία πολύ ντροπιαστική σκηνή, που δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Κάνω το «Κους Κους» και είχαμε βγάλει τον Μάκη Τσέλιο σε μία αποστολή στη Μύκονο. Κλείνει το βίντεο και μας λέει «σας περιμένω για να κάνουμε ένα μεγάλο τσιμπούσι όλοι μαζί εδώ».

    Ακούγεται μία φωνή πριν βγούμε στον αέρα, παίζει ο τιτλάκι και βγαίνω εγώ και λέω με πολύ μεγάλη χαρά «ευχαριστούμε τον Μάκη Τσέλιο και το τσιμπού…». Συνειδητοποιώ τι έχω πει, και έχω φύγει από το πλατό, έχω πάει πίσω και χτυπώ το κεφάλι μου στον τοίχο.

    Ο σκηνοθέτης έδειχνε πλάνο τη Μαρία Ηλιάκη, η οποία είχε πάρει ένα βουρτσάκι και δεν μπορούσε να μιλήσει. Το επόμενο πλάνο ήταν η Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία έλεγε «έχει πολύ ωραίο σπίτι ο Μάκης Τσέλιος», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ