X
Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
More

    Κατερίνα Λέχου: Στις σχέσεις μου με τους άνδρες έδινα σημασία μόνο στο μυαλό, αλλά δεν ήξερα να το αξιολογήσω

    Κατερίνα Λέχου: Στις σχέσεις μου με τους άνδρες έδινα σημασία μόνο στο μυαλό, αλλά δεν ήξερα να το αξιολογήσω

    Καλεσμένη στη σημερινή (11/1) εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν η Κατερίνα Λέχου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, η καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε και στις προηγούμενες σχέσεις της με τους άνδρες και το γεγονός πως ενώ έδινε σημασία μόνο στο μυαλό, δεν ήξερε να το αξιολογήσει.

    Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της συνέντευξης η Κατερίνα Λέχου είπε ότι: «Είμαι ένας άνθρωπος πολύ προσαρμοστικός.  Προσπαθώ να χωράω τον άλλον, αν και παλιά το έκανα χωρίς όρια. Γι’ αυτό και λέω ότι κάνω λάθη. Ακόμα μαθαίνω να βάζω όρια για να προστατεύομαι, προσπαθώ!».

    Επιπλέον, η επιτυχημένη καλλιτέχνιδα εξομολογήθηκε πως: «Στις σχέσεις μου με τους άνδρες είναι η αλήθεια ότι έδινα σημασία μόνο στο μυαλό, αλλά δεν ήξερα να αξιολογήσω το μυαλό.

    Εννοώ ότι φυσικά πρωτίστως και πάντα, σε όλες μου τις σχέσεις, με ενδιαφέρει το μυαλό αλλά πρέπει να έχεις και τα σωστά κριτήρια. Γιατί, άμα τα κριτήρια σου είναι λάθος, τι να το κάνεις;

    Μυαλό μπορεί να έχει και ένας φοβερός serial killer ο οποίος σκοτώνει επί 30 χρόνια, είναι πανέξυπνος, οξυδερκής αλλά είναι serial killer! Και αυτό είναι γοητευτικό. Τι σημαίνει όμως;».

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ