Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά ψυχικά – Έτσι έχασα κιλά»

    Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη την Παρασκευή (20/09) στο «Happy day» του Alpha με την ηθοποιό να απαντάει σε ερωτήσεις για το σώμα και τις αναλογίες, που είδαν οι τηλεθεατές στις καλοκαιρινές φωτογραφίες της.

    Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε, πως η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση δεν είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής και διατροφής, αλλά ενός στομαχικού προβλήματος, το οποίο προκύπτει όταν η ίδια «δεν είναι ψυχικά καλά».

    «Πρώτη φορά στη ζωή μου γυμνάστηκα συστηματικά πέρυσι τον Ιανουάριο για ένα τρίμηνο. Δεν προσέχω τη διατροφή μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι γύρω στην άνοιξη δεν πέρασα πάρα πολύ καλά ψυχικά. Όταν παθαίνω αυτά τα δικά μου τα ζόρια, παθαίνω ένα πράγμα με το στομάχι μου, που δε μπορώ να φάω. Αυτό συνέβη σε κάποια φάση, οπότε έτσι έχασα κιλά και μάλλον φάνηκε. Πέρασα ένα ζόρι για κάτι που δεν μπορούμε να το συζητήσουμε τώρα, είναι κάτι δικό μου. Τώρα είμαι καλύτερα. Κάνω ψυχοθεραπεία. Σταμάτησα λόγω καλοκαιριού και τώρα πρέπει να το δρομολογήσω», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ