Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Κατερίνα Ζαρίφη: «Αυτό που κάποιες στις διακοπές αδυνατίζετε, είναι τελετή;»

    Ένα χιουμοριστικό βίντεο ανέβασε, με την μορφή του story, στο προφίλ της στο Instagram η Κατερίνα Ζαρίφη σήμερα (7/8). Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε πώς γίνεται κάποιες γυναίκες να αδυνατίζουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

    «Αυτό που κάποιες στις διακοπές αδυνατίζετε, μιλήστε μας, πείτε μας τώρα, είναι τελετή; Είστε Illuminati; Τι; Πώς γίνεται αυτό;» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

    Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια είπε: «Μα λέει: “Τρως και κολυμπάς”. Καλά μ… δεν είμαι και ο Φελπς, θα πέσω, θα βραχώ, θα βγω! Όχι να μας πείτε πώς. DM me!».

    Μιλώντας για το θέμα των κιλών, η Κατερίνα Ζαρίφη είχε εξηγήσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» πως: «Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι’ αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα.

    Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ