Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Καθυστερεί την προβολή επεισοδίων το “Supernatural” λόγω κορονοϊού

    Καθυστερεί την προβολή επεισοδίων το “Supernatural” λόγω κορονοϊού


    Καταραμένο να μην τελειώσει ποτέ, το “Supernatural” όπου δεν θα προβάλει άλλα επεισόδια για λίγο καιρό. Ο λόγος είναι φυσικά η έξαρση του κορονοϊού, η οποία εμποδίζει την ολοκλήρωση των επεισοδίων.

    Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε ο παραγωγός της σειράς Andrew Dabb στο Twitter, το επεισόδιο που προβλήθηκε εχθές “θα είναι και το τελευταίο για λίγο καιρό”. Ξεκαθάρισε ότι τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, αλλά “Τα τμήματα που δημιουργούν τα ειδικά και ηχητικά εφέ έχουν κλείσει λόγω της έξαρσης” και “τα επεισόδια δεν μπορούν να ολοκληρωθούν”. Και για να μας διαβεβαιώσει είπε, “Το CW, η Warner Bros. και εμείς σκοπεύουμε να επιστρέψουμε και να τελειώσουμε την σειρά. Δεν είναι θέμα το ‘αν’, αλλά το ‘πότε'”.

    To “Supernatural” δημιουργήθηκε από τον Eric Kripke και έκανε το ντεμπούτο του το 2005. Πρωταγωνιστούν οι Jared Padalecki ως Sam Winchester και Jensen Ackles ως Dean Winchester, δύο αδέρφια που τα βάζουν με δαίμονες, φαντάσματα και άλλα υπερφυσικά όντα.

    Θεωρητικά, το “Supernatural” θα τελείωνε μετά από 15 σεζόν στις 18 Μαΐου 2020, αλλά πλέον δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει το τέλος του.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ