Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Κάτια Ταραμπάνκο: Αφήστε τον Πάνο Βλάχο να εκφραστεί όπως θέλει, γιατί τα λέει και ωραία

    Κάτια Ταραμπάνκο: Αφήστε τον Πάνο Βλάχο να εκφραστεί όπως θέλει, γιατί τα λέει και ωραία

    Στην αποκάλυψη ότι έχει ορνιθοφοβία προχώρησε το πρωί της Τρίτης 27/2 ο ηθοποιός της σειράς «Μάγισσα» Γιλμάζ Χουσμέν. «Υπάρχουν περιοχές που δεν μπορώ να κυκλοφορήσω» επεσήμανε και εστίασε στον ρόλο του.

    Ο Γιλμάζ Χουσμέν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου τη Δευτέρα 26/2.

    Ο ηθοποιός, που φέτος υποδύεται τον «Φρίξο» επεσήμανε: «Έχω ορνιθοφοβία. Υπάρχουν περιοχές που δεν μπορώ να κυκλοφορήσω. Δεν είναι μόνο με τις κότες, αλλά οτιδήποτε έχει φτερά. Αυτό είναι το θέμα μου, που έχουν φτερά και πετάνε ή δεν πετάνε. Που ίπτανται. Το ανακάλυψα από μικρή ηλικία».

    «Όταν πρέπει να παίξω στη σειρά, τις μαζεύουν. Δεν μπορώ να λειτουργήσω. Έχω άλλα πράγματα να λύσω με ψυχολογική βοήθεια, θα πάω για τις κότες; Όχι, δεν θα ξεκινήσω από τις κότες. Κότες τρώω. Η καλή κότα είναι η νεκρή κότα» συμπλήρωσε ο Γιλμάζ Χουσμέν.

    Συνεχίζοντας να μιλά για τη σειρά «Η Μάγισσα» ο ηθοποιός, ανέφερε ότι «η σκηνή που ο “Βρώτσος” μαστίγωνε την “Πολυξένη” ήταν πολύ δύσκολη για τον ίδιο. Όλες οι σκηνές ήταν δύσκολες γιατί έπρεπε να είσαι παρών».

    Για την Πολυξένη είπε ότι «έχουν αδικηθεί πολλοί άνθρωποι εξαιτίας της, το δίκαιο όμως πάντα βρίσκει τον χώρο του και αποκαλύπτει ότι έρχεται μία σκηνή με την Πολυξένη που όπως είπε ακόμη και αυτοί… σφύχτηκαν.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ