Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Κάτω Παρτάλι: Η αλήθεια θα φανεί στο τελευταίο επεισόδιο

    Κάτω Παρτάλι

    Κάτι το οποίο θα μάθουμε σίγουρα στο τελευταίο επεισόδιο είναι το τι συμβολίζει το κλουβί με το πουλί στο κεφάλι της Μοσχούλας, την οποία υποδύεται η Βίκυ Σταυροπούλου

    Είναι το πιο περίεργο χωριό που έχουμε δει στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Μία γυναίκα με ένα κλουβί στο κεφάλι της, πολλά μυστικά που αιωρούνται αλλά δεν αποδεικνύονται και μερικοί επίδοξοι «ντετέκτιβ» που προσπαθούν να μάθουν την αλήθεια.

    Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν στο Κάτω Παρτάλι, το χωριό που έχει δημιουργήσει για εμάς ο Λευτέρης Παπαπέτρου και βλέπουμε κάθε Δευτέρα στις 22:00 από το Mega. Και αν έχετε αγωνία να δείτε τι συμβαίνει τελικά στη σειρά αυτή, θα μάθετε στο τελευταίο επεισόδιο, αφού όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, κανένας, ούτε καν οι συντελεστές, δε γνωρίζουν λεπτομέρειες. Τόσο ο σκηνοθέτης της σειράς όσο και οι ηθοποιοί παίρνουν στα χέρια τους κάποιες σκηνές που θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά όχι όλο το σενάριο, όπως γινόταν ως τώρα.

    Ο κάθε ένας ξέρει τις δικές του σκηνές, χωρίς να γνωρίζει το τελικό αποτέλεσμα. Κάτι το οποίο θα μάθουμε σίγουρα στο τελευταίο επεισόδιο είναι το τι συμβολίζει το κλουβί με το πουλί στο κεφάλι της Μοσχούλας, την οποία υποδύεται η Βίκυ Σταυροπούλου. Μέχρι τότε, μπορείτε απλώς να κάνετε υποθέσεις!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ