Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Κέιτ Μίντλετον: Η λεπτομέρεια στην πρώτη επίσημη φωτογραφία μετά το χειρουργείο που σχολιάστηκε

    Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα και το μονόπετρό της στην πρώτη επίσημη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Παλάτι, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

    Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, επέλεξε μια χαμηλών τόνων εμφάνιση στη φωτογραφία που τράβηξε ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ. Είναι χαμογελαστή,  αγκαλιά με τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών.

    Επιλέγοντας μπότες Chloe Combat αξίας 250 λιρών, τις οποίες έχει φορέσει αρκετές φορές στο παρελθόν, η Κέιτ Μίντλετον φαινόταν φυσική, φορώντας τζιν, μαύρο polo και πράσινο μπουφάν.

    Εν τω μεταξύ, τόσο ο πρίγκιπας Τζορτζ όσο και η πριγκίπισσα Σάρλοτ φορούσαν πουλόβερ από τη γαλλική μάρκα Cyrillus.

    Η Σάρλοτ φορούσε μια κόκκινη ζακέτα (cardigan) από βαμβάκι και κασμίρι και μια καρό φούστα, ενώ ο Τζορτζ φορούσε ένα μάλλινο πουλόβερ σε χακί χρώμα με τζιν.

    Σε μια ασυνήθιστη κίνηση για τη βασιλική οικογένεια, η Κέιτ εμφανίστηκε στη φωτογραφία χωρίς κοσμήματα, όπως αναφέρει η Daily Mail.

    Κέιτ Μίντλετον: Η λεπτομέρεια στην πρώτη επίσημη φωτογραφία μετά το χειρουργείο που σχολιάστηκε

    Η Κέιτ δεν φορούσε το δαχτυλίδι του γάμου της

    Συνήθως φοράει πάντα το δαχτυλίδι του γάμου της, το οποίο ανήκε παλαιότερα στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Το δαχτυλίδι από  λευκόχρυσο, έχει ένα οβάλ ζαφείρι Κεϋλάνης 12 καρατίων, πλαισιωμένο από 14 διαμάντια.

    Ο Γούλιαμ έκανε πρόταση γάμου στην Κέιτ στην Κένυα το 2010 και περιγράφοντας το δαχτυλίδι είχε πει: «Είναι το δαχτυλίδι αρραβώνα της μητέρας μου και είναι πολύ ξεχωριστό για μένα, όπως και η Κέιτ είναι πολύ ξεχωριστή για μένα τώρα. Ήταν σωστό να τα ενώσω.»

    Με χαλαρό χτένισμα, η Κέιτ Μίντλετον έλαμπε καθώς καθόταν με τα τρία παιδιά της στο σπίτι τους στο Windsor. Επέλεξε ένα φυσικό μακιγιάζ με κρεμ βάση και απαλό lip gloss.

    «Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τη συνεχή σας στήριξη τους τελευταίους δύο μήνες. «Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά για την Ημέρα της Μητέρας», ανέφερε η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

    Η μητέρα των τριών παιδιών έχει αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα από τότε που εισήχθη σε κλινική του Λονδίνου για «προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά» στις 16 Ιανουαρίου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ