Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Κέιτ Μίντλετον: Ποζάρει χαμογελαστή με τα παιδιά της – Η πρώτη επίσημη φωτογραφία μετά την επέμβαση

    Το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο της, ενώ η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξή του, την ώρα που συνεχίζει να αναρρώνει.

    Η πριγκίπισσα Κέιτ, 42 ετών, ποζάρει χαμογελαστή με τα τρία της παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, τον πρίγκιπα Λούις και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, σε μια φωτογραφία που τράβηξε ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ.

    Στη φωτογραφία, η Κέιτ, που φορά ένα τζιν και ένα σακάκι, κάθεται σε μια καρέκλα με τα χέρια της γύρω από τη Σάρλοτ και τον Λούις. Ο Τζορτζ στέκεται από πίσω της και την αγκαλιάζει.

    «Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τη συνεχή υποστήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους καλή Γιορτή της Μητέρας», είπε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, υπογράφοντας το μήνυμα με ένα «C» από το όνομά της, δηλαδή Catherine.

    Η Κέιτ έχει αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα από τότε που εισήχθη στην Κλινική του Λονδίνου για «προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά» στις 16 Ιανουαρίου.

    Το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι η επέμβαση της Κέιτ ήταν επιτυχής και στις 29 Ιανουαρίου επέστρεψε στο Adelaide Cottage στο Windsor για να είναι με τα παιδιά της σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση.

     

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ