Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Κέιτ Μίντλετον: Τα νεότερα για την υγεία της – Η νέα δήλωση του Παλατιού

    Μετά την απόφαση του πρίγκιπα Ουίλιαμ να μην παραστεί στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο οι φήμες φούντωσαν ότι προέκυψε κάποιο πρόβλημα με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

    Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει στο σπίτι της αλλά δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το Παλάτι δήλωσε στην εφημερίδα The Independent ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας «είναι «καλά» μετά την χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στις 16 Ιανουαρίου.

    Νωρίτερα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφθηκε εβραϊκή συναγωγή στο κεντρικό Λονδίνο για να συμμετέχει σε συζήτηση για την άνοδο του αντισημιτισμού στην Βρετανία. Συναντήθηκε με δύο επιζώντες του Ολοκαυτώματος, τον Μάνφρεντ Γκόλντμπεργκ και τη Ρενέ Σολτ, καθώς και με νέους που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα «Μαθήματα από το Άουσβιτς» του Holocaust Educational Trust.

    Ο διάδοχος του θρόνου παρέλαβε ένα μπουκέτο λουλούδια από τον ραβίνο Ντάνιελ Επστάιν για να τα μεταφέρει στην σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον, ενώ δέχθηκε και ευχές για την ταχεία ανάρρωση της.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX