Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Κένταλ Τζένερ: Φόρεσε το μαγιό της και έβαλε φωτιά στο Instagram

    Για ακόμη μία φορά η Κένταλ Τζένερ έβαλε φωτιά στο Instagram, ανεβάζοντας μερικές σέξι φωτογραφίες της. Το μοντέλο και μέλος της οικογένειας των Καρντάσιανς ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες της από τις διακοπές που έκανε στα Μπαρμπάντος για την Πρωτοχρονιά.

    Στις φωτογραφίες βλέπουμε το μοντέλο να ποζάρει στην κάμερα φορώντας το μικροσκοπικό της μπικίνι, αποκαλύπτοντας έτσι την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Όπως φαίνεται η Τζένερ βρισκόταν σε κάποια ειδυλλιακή παραλία.

    Το μοντέλο βρέθηκε στα Μπαρμπάντος μαζί με τους καλούς της φίλους Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ. Στο ταξίδι ήταν και ο πρώην σύντροφός της Bad Bunny, καθώς και μερικοί ακόμα φίλοι τους.

    Μια πηγή είπε στο TMZ ότι το ζευγάρι δεν είναι επίσημα ξανά μαζί, αλλά ότι βρέθηκαν μέσω κοινών τους φίλων και δεν υπάρχει τίποτα ρομαντικό μεταξύ τους, ακόμα.

    Στα μέσα Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι η Κένταλ Τζένερ και ο Bad Bunny, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Μπενίτο Αντόνιο Μαρτίνες Οκάσιο, χώρισαν ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης.

    Πηγή είπε στο περιοδικό People ότι οι δυο τους «δεν είναι πλέον ζευγάρι», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το γιατί. Ενώ ένα άλλο άτομο, ανέφερε στο Entertainment Tonight ότι «και οι δύο ήξεραν ότι, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα ήταν μια σχέση που θα κρατούσε για πάντα και αυτό ήταν αμοιβαία κατανοητό από την αρχή».

    Οι φήμες που τους ήθελαν σε σχέση πυροδοτήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο, αφού εμφανίστηκαν μαζί σε ένα διπλό ραντεβού με τους Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ στο Μπέβερλι Χιλς.

    Όσο ήταν σε σχέση, είχαν επιλέξει να κρατάνε την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, ο Bad Bunny είχε πει στο Vanity Fair τον Οκτώβριο ότι δεν οφείλει στο κοινό καμία εξήγηση για την προσωπική του ζωή.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ