X
Δευτέρα, 7 Απριλίου, 2025
More

    Κεραμεικός: Κουκουλοφόροι πέταξαν καπνογόνα μέσα στο μετρό και φώναζαν «όποιος είναι Παναθηναϊκός να το πει τώρα»

    Κεραμεικός: Κουκουλοφόροι πέταξαν καπνογόνα μέσα στο μετρό και φώναζαν «όποιος είναι Παναθηναϊκός να το πει τώρα»

    Την στιγμή που ο 31χρονος αστυνομικός παλεύει για την ζωή του, έπειτα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στου Ρέντη, ένα νέο περιστατικό συνέβη χθες (14/12) σε συρμό του μετρό από Μοναστηράκι προς Κεραμεικό.

    Συγκεκριμένα, πέντε κουκουλοφόροι μπούκαραν μέσα στον συρμό που ήταν εν κινήσει και υπήρχε κόσμος. Επικράτησε ο απόλυτος πανικός αφού πέταξαν καπνογόνα και φώναξαν «όποιος είναι Παναθηναϊκός, να το πει τώρα!», σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

    Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης, ενώ στην συνέχεια, οι δράστες κατέβηκαν στην επόμενη στάση και πέταξαν κι εκεί κι άλλο καπνογόνο στην αποβάθρα ανενόχλητοι.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ