Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Κέρκυρα: Βίντεο από τη στιγμή που μηχανή με δύο 20χρονους πέφτει σε περιπολικό – Τι καταγγέλλει ο πατέρας του ενός

    Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που μια μηχανή με δύο 20χρονους επιβαίνοντες, πέφτει πάνω σε ένα περιπολικό όχημα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Κέρκυρα, έρχεται στη δημοσιότητα, με τον πατέρα του ενός να επιρρίπτει ευθύνες στους αστυνομικούς.

    Συγκεκριμένα, το τροχαίο συνέβη όταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το περιπολικό διαγώνια στον δρόμο, κλείνοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, επειδή θεωρούσαν ότι υπάρχει σε εξέλιξη κάποια κόντρα μεταξύ μηχανών.

    Το αποτέλεσμα ήταν οι 20χρονοι να πέσουν στο περιπολικό, να εκτοξευτούν και να καταλήξουν τραυματισμένοι στο έδαφος, κάνοντας λόγο για ένα «εγκληματικό λάθος».

    «Με το που φθάνουν κοντά στο περιπολικό, ο οδηγός στρίβει το περιπολικό και κλείνει και τα δύο ρεύματα. Τα παιδιά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν διότι είχαν πολύ λίγο χρόνο. Περνάνε πάνω από το αυτοκίνητο, εκτοξεύονται και σκάνε στο οδόστρωμα. Υπάρχει βίντεο που το παραδέχεται ο αστυνομικός και λέει ”εγώ να σας σταματήσω ήθελα”. Άρα αποφεύγουμε το ”κατά λάθος”», είπε ο πατέρας μιλώντας στο MEGA.

    Οι δύο αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο μετά το ατύχημα και ήταν εκείνοι που ειδοποίησαν ασθενοφόρο.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ