Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Χαοτικό trailer σερβίρει η δεύτερη σεζόν του “The Bear”

    Μια ματιά στα νέα επεισόδια ήρθε να μας προσφέρει το trailer από την δεύτερη σεζόν του “The Bear”, η οποία θα φτάσει στις οθόνες του Disney+ στις 19 Ιουλίου.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, αυτή η σεζόν “ακολουθεί τους Carmen ‘Carmy’ Berzatto (White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) και Richard ‘Richie’ Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach), ενώ δουλεύουν να μεταμορφώσουν το βρόμικο σαντουιτσάδικο τους σε ένα μέρος ανώτερου επιπέδου. Καθώς ξεγυμνώνουν το εστιατόριο, το συνεργείο υποβάλλεται σε ένα µετασχηµατιστικό ταξίδι, με τον καθένα να αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν του και να συμφιλιωθεί με αυτόν που θέλει να γίνει στο μέλλον. Φυσικά, κατά πως φαίνεται το μόνο δυσκολότερο του να τρέξεις ένα εστιατόριο, είναι να ανοίξεις ένα καινούργιο και η ομάδα πρέπει να τα βγάλει πέρα με την γραφειοκρατία των αδειών και των εργολάβων με την ομορφιά και την δημιουργική αγωνία του σχεδιασμού του μενού. Η μεταμόρφωση φέρνει μια νέα αφοσίωση στην φιλοξενία. Καθώς όλο το προσωπικό αναγκάζεται να έρθει πιο κοντά με νέους τρόπους, σπρώχνοντας τα όρια των ικανοτήτων και των σχέσεων, μαθαίνουν τι σημαίνει να υπηρετείς, τόσο στο εστιατόριο, όσο και μεταξύ τους” (μέσω Deadline).

    Δείτε το παρακάτω:

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους ως Jeremy Allen White as Carmen “Carmy” Berzatto, Ebon Moss-Bachrach as Richard “Richie” Jerimovich, Ayo Edebiri as Sydney Adamu, Lionel Boyce as Marcus, Liza Colón-Zayas as Tina και Abby Elliott as Natalie “Sugar” Berzatto. Δημιουργός είναι ο Christopher Storer, ο οποίος είναι και co-showrunner, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός με τους Joanna Calo, Josh Senior, Hiro Murai και Nate Matteson.

    Ο White κέρδισε Χρυσή Σφαιρα, Βραβείο της Ένωσης των Κριτικών και Βραβείο της Ένωσης των Ηθοποιών για τον ρόλο του. Τα νέα της ανανέωσης τα μάθαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε, όπως επίσης και το γεγονός ότι θα υπάρξει αύξηση των επεισοδίων από οχτώ σε δέκα. Θα κάνει την πρεμιέρα του στις 22 Ιουνίου στο Hulu, αλλά στην χώρα μας θα το απολαύσουμε από τις 19 Ιουλίου στο Disney+, όπου μπορούμε να δούμε και τα επεισόδια της πρώτης σεζόν.

    Χαοτικό trailer σερβίρει η δεύτερη σεζόν του "The Bear"

    Δείτε τo “The Bear” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ