Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Χαρακτήρας του “Daredevil” αλλάζει για το “Born Again”

    Χαρακτήρας του "Daredevil" αλλάζει για το "Born Again"

    Στις αρχές του έτους είχαμε μάθει ότι η Sandrine Holt εισάγεται στο “Daredevil: Born Again” σε άγνωστο ρόλο.

    Πλέον, δημοσίευμα του The Hollywood Reporter αποκαλύπτει ότι η ηθοποιός πρόκειται να ενσαρκώσει την Vanessa Fisk, ρόλο που κατείχε η Ayelet Zurer στην σειρά του Netflix, “Daredevil” (2015-18). Η χαρακτήρας δημιουργήθηκε από τους Stan Lee και John Romita Sr. και έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο “The Amazing Spider-Man #70” (1969). Είναι η σύζυγος του Kingpin (Wilson Fisk) και μητέρα του παιδιού τους, Richard, και δεν της αρέσουν οι εγκληματικές δραστηριότητες του άνδρα της. Εκτός των προαναφερθέντων σειρών, η χαρακτήρας έχει εμφανιστεί στο “Spider-Man: Into the Spider-Verse” (2018) της οποίας τη φωνή δάνειζε η Lake Bell.

    Επιπλέον, μάθαμε ότι ο Michael Cuesta, γνωστός τόσο μέσα από τους πιλότους των “Dexter”, “Homeland”, “Blue Bloods” και “Elementary”, όσο και άλλων επεισοδίων των εν λόγω σειρών, πρόκειται να αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία του πρώτου από τα 18 επεισόδια.

    Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο Punisher του Jon Bernthal θα επιστρέψει στη σειρά μαζί με τους Charlie Cox ως Daredevil και Vincent D’Onofrio ως Kingpin, ενώ απόντες θα είναι τόσο η Karen Page της Deborah Ann Woll, όσο και ο Foggy Nelson του Elden Henson.

    Νέες εισαγωγές είναι αυτές των Margarita Levieva και Michael Gandolfini σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους, ενώ φήμες θέλουν την εμφάνιση του White Tiger, του οποίου τα καθήκοντα έχουν αναλάβει τόσο γυναίκες, όσο και άνδρες στα κόμικς.

    Το “Daredevil: Born Again” ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάιο του 2022, με τους Matt Corman και Chris Ord να είναι σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί. Άλλες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση δεν έχουμε, πέρα από το γεγονός ότι ο χαρακτήρας θα κάνει ένα πέρασμα από το “Echo”, που είναι μια από τις πιο hot σειρές που θα κάνουν την πρεμιέρα τους σε συνδρομητική υπηρεσία εντός του έτους, και ότι δεν θα είναι sequel της σειράς του Netflix.

    Τα γυρίσματα του “Daredevil: Born Again” θα ξεκινήσουν μέσα στον μήνα και θα φτάσει στις οθόνες των συνδρομητών του Disney+ στις αρχές του 2024. Διαβάστε τους τρεις τρόπους που το MCU άλλαξε τον Daredevil στο “She-Hulk: Attorney at Law” και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για τη νέα σειρά.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ