Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Χαρακτήρας του Eternals ‘εισβάλει’ στο δεύτερο επεισόδιο του “Loki”

    Προειδοποίηση: Ακολουθούν spoilers από το δεύτερο επεισόδιο του “Loki”!


    Μετά τον Zaniac και τον Phone Ranger, που δεν είχαμε ξαναδεί στο MCU, το δεύτερο επεισόδιο του “Loki” αποφάσισε να μας παρουσιάσει και κάποιον που ξέρουμε.

    Ο λόγος γίνεται για τον Kingo, τον χαρακτήρα του Kumail Nanjiani από την ταινία του 2021, “Eternals”. Εντοπισμένος από τους fans, ο χαρακτήρας εμφανίζεται και αυτός σε μια αφίσα για την ταινία με τον τίτλο “Saraush Ke Putra”, δηλαδή “Γιος του Sarosh”. Όπως είχε γίνει γνωστό μέσω της ταινίας, για να δικαιολογήσει την αθανασία του και επειδή του άρεσε να παίζει σε ταινίες του Bollywood, ο Kingo παρίστανε τους απογόνους της ίδιας οικογένειας, ιδρύοντας έτσι μια δυναστεία στην βιομηχανία του κινηματογράφου.

    Διαβάστε το review μας για το “Eternals”, την ιστορία των χαρακτήρων από τα κόμικς και τα θεμέλια που θέτει η σκηνή μετά τους τίτλους τέλους για το μέλλον του MCU. Η Salma Hayek που ενσάρκωνε την Ajax λέγεται ότι έχει υπογράψει για πολλαπλές ταινίες του MCU και ο Patton Oswalt έχει προϊδεάσει το sequel με την Chloe Zhao να επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το στούντιο. Στην ταινία, επιπλέον, εμφανίστηκε ο Eros του Harry Styles και εμείς σας αναλύουμε τον χαρακτήρα εδώ.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

    Χαρακτήρας του Eternals 'εισβάλει' στο δεύτερο επεισόδιο του "Loki"

    Κάντε εγγραφή στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ